Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Elektrotechniek

ELEKTROTECHNIEK
quaternary
Onderwerpen Nieuws Agenda

Voor de specialist op het terrein
van elektrotechniek

De elektrotechniek is een breed vakgebied dat sterk aan belang wint. Duurzame ambities leiden naar all-electric woningen en gebouwen, smart grids en elektrische mobiliteit. Naar decentrale opwekking en opslag van elektrische energie. Aan de andere kant biedt de elektrotechniek oplossingen voor de uitdaging om mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen, om woningen en gebouwen slimmer te maken.

In de elektrotechniek staan technische normen als de NEN 1010, NEN 3140 of NEN 2535 centraal. Kennisuitwisseling over elektrotechniek vindt plaats in verschillende vakgroepen.

Wij werken voor u aan:

Op onderstaande onderwerp-pagina’s vindt u al onze producten, diensten en activiteiten in het kennisgebied Elektrotechniek.

Onderwerpen

Agenda Elektrotechniek

Studiereis Bliksembeveiliging

Dehn Bliksembeveiliging
Neumarkt

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA Bekijk volledige agenda