Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Lid worden?

header-lid-worden-van-techniek-nederland

Samen staan we sterker!
Techniek Nederland is dé ondernemersorganisatie voor installatiebedrijven en elektrotechnische detailhandelsbedrijven.

Techniek Nederland leden voldoen aan de toelatingscriteria en mogen gebruikmaken van het logo als herkenbaar kwaliteitslabel. Techniek Nederland staat voor vakmanschap en kwaliteit. Dat dragen we samen met onze leden uit.

U kunt lid worden als u werkzaam bent in onze bedrijfstakken, de installatiebranche en/of technische detailhandel, op een of meer van de volgende gebieden:

  • het adviseren, ontwerpen, berekenen, aanleggen, herstellen, veranderen, onderhouden en/of het technisch beheren van – en/of het uitvoeren van inspecties op werktuigkundige, elektrotechnische, signaalverwerkende of sanitaire installaties en dakwerk;
  • de detailhandel, gericht op de verkoop aan eindgebruikers van hoofdzakelijk sanitaire, werktuigbouwkundige, elektrotechnische of elektronische artikelen en de reparatie daarvan.

Is uw bedrijf werkzaam in onze bedrijfstakken, maar op een ander terrein, lees dan hier verder over het branchepartnerschap.

7 redenen om lid te worden van Techniek Nederland

Met Techniek Nederland:

  1. Heeft u invloed op wet- en regelgeving
  2. Bespaart u op uw bedrijfskosten
  3. Heeft u altijd uw adviseur binnen handbereik
  4. Houdt u uw vakkennis op hoog niveau
  5. Heeft u regelmatig contact met vakgenoten
  6. Kent u de laatste technische trends als eerste
  7. Staat een sterk merk achter uw bedrijf

Lid worden?

Wij vertellen u graag welke voorwaarden er gelden en hoe u zo snel mogelijk van uw lidmaatschap profiteert. Neem contact op met onze Ledenservice:

T 088 5432 790
E ledenservice@technieknederland.nl
Formulier aanvraag lidmaatschap

U kunt ook contact opnemen met de relatiebeheerder bij u in de regio.