Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Lid worden?

bestelbus met logo van Techniek Nederland

Lid van Techniek Nederland wordt u niet zonder reden: samen maken we de sector sterker. Dankzij uw lidmaatschap behalen we jaar op jaar mooie resultaten, voor u als ondernemer en voor de techniek als sector. Als lid van Techniek Nederland versterkt u uw marktpositie.

Direct lid worden? Vul het aanvraagformulier in

Samen met een brede vertegenwoordiging van leden zijn de toelatingscriteria voor lidmaatschap opgesteld. Deze bestaan uit eisen voor vaktechnische kwaliteit (vakmanschap) én de kwaliteit van de bedrijfsvoering. Leden moeten aan deze eisen voldoen. Hierop wordt gecontroleerd.

Kwaliteit Vakmanschap

Categorie 1: Voert u installatiewerkzaamheden uit of adviseert u hierover, dan vragen wij om bewijs van uw vakmanschap in de vorm van een van deze door het Bestuur goedgekeurde *kwaliteitsregelingen ⇒ Doe de check

Categorie 2: Beperkt u zich tot het adviseren, ontwerpen en berekenen van installaties, dan vragen wij om bewijs van een opleidings- of ervaringsdocument van minimaal niveau 4, genoemd in het overzicht vakbekwaamheidseisen van de door het Bestuur goedgekeurde *kwaliteitsregelingen ⇒ Doe de check

Categorie 3: Verricht u reparaties aan elektronische apparatuur, dan vragen wij om bewijs van uw vakmanschap in de vorm van de *kwaliteitsregeling ‘Erkend Elektrotechnisch Reparatiebedrijf’

Categorie 4: Verkoopt u refurbished apparatuur, dan vragen wij om bewijs van uw vakmanschap in de vorm van de *kwaliteitsregeling ‘Quality Certified Refurbished’.

*Is de directeur/eigenaar niet de houder van de kwaliteitsregeling, dan ontvangen wij ook graag de bijbehorende arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd of een door de directeur en TB-er ondertekende werkgeversverklaring.

Kwaliteit bedrijfsvoering

  • Valt uw bedrijf in categorie 1 of 2, dan geldt de Verklaring kwaliteit bedrijfsvoering Lidmaatschap Installatie.
  • Valt uw bedrijf in categorie 3 of 4, dan geldt de Gedragscode consument koop en garantie voor de elektrotechnische detailhandel.

Downloads

Ledenvoordeelcalculator

Met onze online Ledenvoordeelcalculator ontdekt u snel dat u in veel gevallen uw contributie simpelweg terug verdient met alleen al deze financiële voordelen. Bekijk een overzicht van ons complete ledenvoordeelprogramma of de 7 beloften van het lidmaatschap.

Vragen? Bel of mail de contactpersoon in uw regio  

Zuid-Holland,
Zeeland
Tobias Niemeijer 06 132 944 07 t.niemeijer@technieknederland.nl
Utrecht, Flevoland, Noord-Holland Ruud Voortallen 06 302 925 26 r.voortallen@technieknederland.nl
Groningen, Friesland, Drenthe

Koen Rook

06 221 313 08 k.rook@technieknederland.nl
Limburg,
Noord-Brabant
Laurens-Jan Herrings 06 823 776 39 l.herrings@technieknederland.nl
Overijssel,
Gelderland
Bertram Huethorst 06 578 337 81 b.huethorst@technieknederland.nl