Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Het laatste nieuws

Zoek een vakman
bij u in de buurt

Bedrijfsnaam
Specialisme
Plaatsnaam
Postcode
Afstand
Uitgebreid zoeken
Bekijk al het nieuws windenergie
primary large-push-3 text-right Meer informatie UNETO-VNI gaat vanaf januari verder als TECHNIEK NEDERLAND

Waarom een lid van Techniek Nederland?

bullets
  • Kwaliteit, service en vakmanschap
  • Deskundig advies en uitvoering
  • Evenwichtige leveringsvoorwaarden
  • Nakomingsgarantie

Agenda

Locatie: Evenementenhal Gorinchem

Tijdens de ledenbijeenkomst van de Vakgroep SignTechniek staan er Diverse onderwerpenop de agenda. Zo praten wij u bij over ontwikkelingen op het vlak van de draadloze led, 3D-printing in de SignTechniek, EMC, CE en de relevantie daarvan voor uw vak. Ook zal worden ingegaan op een initiatief van diverse gemeenten om te komen tot een aanvraagformulier voor led display centers, lichtreclame waarbij de vakgroep natuurlijk betrokken is. Tevens zal worden gekeken naar de inhoud van de norm EN 50107-3, zoals bekend van belang voor uw dagelijkse werkzaamheden.

 

Masterclass Bedrijfskunde in 1 dag

Nyenrode Business Universiteit
BREUKELEN UT

Calculeren volgens de UNETO-VNI methode Amersfoort

Stichting Installatiewerk Midden
AMERSFOORT

Praktijkdagen Veilig Werken voor monteurs en uitvoerend leidinggevenden

Van der Valk Hotel Nieuwerkerk
NIEUWERKERK AD IJSSEL

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA

Projecten

basic
_DSC5004

SPIE-drone brengt kabels over naar hoogspanningsmast

float-left
Pulse-TUDelft_2583

Uitgelicht project Pulse: volledig energieneutraal bouwen is geen toekomstmuziek

In Delft werd op 30 augustus Pulse feestelijk geopend, het eerste energieneutrale onderwijsgebouw op de campus van TU Delft. Achter de gevel van het door Ector Hoogstad Architecten ontworpen gebouw, ligt een wereld aan technische snufjes verscholen.