Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Het laatste nieuws

Vind een vakman bij u in de buurt

Zoekt u een erkend vakman voor elektra, sanitair, consumentenelektronica of klimaat? Kies dan voor de kennis en kwaliteit van Techniek Nederland leden.

Ledenzoeker werkt niet met deze browser. Internet Explorer biedt geen ondersteuning voor moderne webstandaarden. Voor optimale werking van de ledenzoeker vragen we u gebruik te maken van Chrome, Firefox of Edge.

Bekijk al het nieuws windenergie

Agenda

Locatie: Van der Valk Hotel Ridderkerk

Wendbaar en succesvol ondernemen? Doe mee aan learning communities Sociale Innovatie.

Energietransitie, circulaire economie, verstedelijking, vergrijzing, mobiliteit, werken op afstand, digitalisering. Het aandeel van slimme techniek speelt een groeiende rol in het welzijn en duurzaam succes van ons land. Het aandeel van onze sector wordt groter en daarmee het belang van sterke, toekomstbestendige leden. Innovatie geldt als een cruciale factor om de succeskansen van bedrijven te bevorderen. Technologische innovatie is daarbij slechts één aspect. Wendbare en toekomstsuccesvolle bedrijven staan vooral bekend om de kracht van hun sociale innovatie.

Learning Communities Sociale Innovatie

Van der Valk Hotel Utrecht
UTRECHT

Calculeren volgens de Techniek Nederland methode

InstallatieWerk Zuid-Oost Roermond
ROERMOND

Learning Communities Sociale Innovatie

Van der Valk Eindhoven
EINDHOVEN

Techathon 2020

Industriepark Kleefse Waard (ipkw)
ARNHEM

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA

Projecten

basic
Marineschip 910x514

Duurzame installatietechniek op nieuw marineschip Zr.Ms. Den Helder

float-left
UNStudio_TUDelft 1920x800

Uitgelicht project Speciaal ventilatiesysteem in energieleverend gebouw TU Delft

De campus van de TU Delft heeft al een aantal aansprekende metamorfoses ondergaan, maar ontwikkelt zich nog altijd verder. Zo is begin 2020 gestart met de bouw van het interfacultaire gebouw ‘Echo’. BAM Bouw en Techniek is verantwoordelijk voor de bouw en installatietechniek en zorgt ervoor dat het gebouw meer energie levert dan het zelf gebruikt. Hiervoor worden onder andere zonnepanelen ingezet, ventilatie volgens het verdringingsprincipe en warmte- en koudeopslag.