Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Het laatste nieuws

Vind een vakman bij u in de buurt

Zoekt u een erkend vakman voor elektra, sanitair, consumentenelektronica of klimaat? Kies dan voor de kennis en kwaliteit van Techniek Nederland leden.

Ledenzoeker werkt niet met deze browser. Internet Explorer biedt geen ondersteuning voor moderne webstandaarden. Voor optimale werking van de ledenzoeker vragen we u gebruik te maken van Chrome, Firefox of Edge.

primary

Met de nieuwe serie 'Een Wereld Van Verlichting' vragen we aandacht voor de kunst en kunde achter dat wat we elke dag als vanzelfsprekend zien: verlichting. Kijk mee en ontdek de dagelijkse invloed op ons leven.

www.tnl.nu/verlichtingstechniek

Locatie: Online via MS-Teams

Het vereffenen van een zonnestroomsysteem moet geregeld zijn vanuit deel 4 van NEN 1010. Maar is dit wel écht noodzakelijk? De één zegt van wel, de ander van niet. Bepaling 712.542.101 van NEN 1010:2020 schrijft niet voor wanneer je een zonnestroomsysteem moet vereffenen. Wanneer is dit dan een goed idee en waar moet je rekening mee houden? Meld je aan voor het digitale vragenuurtje en kom hier alles over te weten!

De Makers van Morgen

basic
Ivo de Ruijg

“Als ComfortInstallateur bied je maatwerk van levensbelang”

basic
koffergooier

Goeiemorgen! #13