Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Het laatste nieuws

Vind een vakman bij u in de buurt

Zoekt u een erkend vakman voor elektra, sanitair, consumentenelektronica of klimaat? Kies dan voor de kennis en kwaliteit van Techniek Nederland leden.

Ledenzoeker werkt niet met deze browser. Internet Explorer biedt geen ondersteuning voor moderne webstandaarden. Voor optimale werking van de ledenzoeker vragen we u gebruik te maken van Chrome, Firefox of Edge.

Bekijk al het nieuws windenergie

Agenda

Locatie: Reparatiewinkel Ede Centrum

Wilt u zich onderscheiden in de markt van reparateurs op het gebied van smartphones, tablets en laptops? Ook dit najaar organiseert Techniek Nederland weer een aantal basistrainingen. In deze training leert u gedurende één dag hoe u een smartphone, tablet of laptop zorgvuldig kunt repareren. Tevens zet u dan de eerste stap om te voldoen aan eisen van de erkenningsregeling elektrotechnische reparatiebedrijven.

Rendementsverbetering in de installatiebranche

Van der Valk Hotel Dordrecht
DORDRECHT

Calculeren volgens de Techniek Nederland methode

Installatiewerk Genemuiden
GENEMUIDEN

Masterclass; bedrijfskunde in 1 dag

Nyenrode Business Universiteit
BREUKELEN UT

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA

Projecten

basic
Beenen 910x514

Experimenteren met de autonome mobiele robot

float-left
Techniekhal 1920x800

Uitgelicht project De Meerwaarde: nieuwe techniekhal wordt broedplaats voor jonge technici

De realisatie van een techniekhal voor De Meerwaarde waarin straks honderden jongeren tot technicus worden opgeleid; bestaat er een mooiere opdracht voor een technisch dienstverlener dan om aan zo’n ‘broedplaats’ mee te werken?