Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

ATEX

Atex

Explosiegevaar komt steeds vaker voor in de installatiebranche en is niet langer voorbehouden aan bedrijven in de (petro-)chemische industrie. Techniek Nederland streeft ernaar om die gevaren tot een minimum te beperken en daarmee de veiligheid van uitvoerders en installaties op projecten met explosiegevaar te vergroten. Daarvoor geldt in Europa de ATEX, de richtlijn voor de toepassing van installaties en producten in explosiegevaarlijke omgevingen. We denken mee in de (inter)nationale normcommissies TC 31-NL en IEC 60079-17 en -19, net als in diverse nationale werkgroepen. Daarnaast nemen we deel aan andere, nationale overleggen over ATEX.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
IND ATEX
Techniek en Markt

secondary
Michel Wijbrands 240x240 ZW

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Michel Wijbrands

Vakgroepmanager

088 543 27 90 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Energiebesparingsplicht

Heb je industriële klanten die meer dan 50.000 kWh elektriciteit of 25.000 m3 gas verbruiken? Of een jaarlijks energiegebruik hebben vanaf 10 miljoen kWh elektriciteit of 170.000 m3 aardgas? Die zijn verplicht om uiterlijk 1 december 2023 energiebesparende maatregelen uit te voeren. Lees hier de impact van de regelgeving, welke vragen je van je klanten kunt verwachten en welke service je kunt verlenen. 

Lees verder

quaternary

Circulaires

Alle circulaires

Vakcommissie Industrie

De Vakcommissie Industrie beoogt op het marktgebied Industrie zowel voor de leden van Techniek Nederland als voor partijen buiten Techniek Nederland een relevante gesprekspartner te zijn door toegevoegde waarde te creëren en aan te bieden. Daarmee zet zij Techniek Nederland op de kaart als een cruciale factor in de wereld van de industrie.

Voorzitter
Henk Lier
Strukton Worksphere Projecten B.V

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA