Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Zonne-energie-installaties

zonneenergieinstallaties

Zonnepanelen (pv-installaties) zijn een groeimarkt. Ook zonder subsidie. Niet alleen omdat de energiekosten stijgen, ook omdat steeds meer particulieren, bedrijven en organisaties zelf energie willen opwekken. Zo zijn ze minder afhankelijk van energiebedrijven en dragen ze bij aan een beter milieu.

In deze groeiende markt vindt Techniek Nederland het belangrijk dat installateurs van pv-panelen advies op maat geven, vakwerk leveren, onderhoud plegen en extra service bieden. Met onze producten en diensten helpen wij u daarbij. De Commissie Zonne-energie volgt trends en ontwikkelingen binnen de markt en techniek van zonne-energie en ontsluit die richting de leden.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
ELT Zonne-energie installaties
Techniek en Markt

secondary
Wim Borsboom 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Wim Borsboom

Vakgroepmanager

079 325 07 90 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Initiatieven voor duurzaamheid

Energiebesparing en verduurzaming van woningen biedt kansen voor de installateur. Op landelijk en provinciaal niveau bestaan initiatieven waar de installateur handig op kan inhaken.

Lees meer

E&W Installatietechniek

In de dossiers van het vakblad E&W Installatietechniek vindt u tientallen artikelen over dit onderwerp. Voor iedereen in de installatietechniek is de nieuwsbrief van het vakblad gratis.

Lees meer

Kwalificeren Zon-PV

Lees meer over de regelingen, examens, opleidingen en het landelijk register voor zonne-energie.

Lees meer

Subsidie zonnepanelen

Lees meer over regelingen en subsies voor particulieren en ondernemers die zonnepanelen willen aanschaffen.

Lees meer

quaternary

Circulaires

Alle circulaires

Werkgroep Zonne-energie

De Werkgroep Zonne-energie vertegenwoordigt bedrijven die actief zijn in de markt voor zonne-energie met zowel pv-installaties als zonthermische installaties.

Voorzitter
Allart de Jong

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA