Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Verlichtingsinstallaties

Monteur verlichtingsinstallaties

Nieuwe verlichting kan een bedrijf veel meer opleveren dan men denkt. Met een goed advies en ontwerp op maat voor de binnenverlichting sparen uw klanten milieu en energie en zorgen ze voor een vitale en veilige werkomgeving. Techniek Nederland heeft gezamenlijk met de Fedet-NLA het initiatief genomen om een nieuwe erkenningsregeling binnenverlichting te laten ontwikkelen, met bijhorende nieuwe cursus. Deskundige lichtinstallateurs zijn zo herkenbaar voor klanten en prospects. Zij zijn als geen ander in staat te adviseren over slimme en duurzame verlichtingsoplossingen. En vanzelfsprekend zorgen zij ook voor het optimaal plaatsen en onderhouden van de binnenverlichting.

De Vakcommissie Elektrotechnisch Installatiebedrijf (VEI) vertegenwoordigt de bedrijven die werkzaam zijn in de binnenverlichting en opereert op het snijvlak van gebouwgebonden verlichting, openbare verlichting en lichtreclame. Daarbij werken de verschillende commissies samen met:

  • NEN en ISSO (voor wet- en regelgeving);
  • Kenniscentrum voor verlichting NSVV (als lid in de Raad van Advies);
  • Wij Techniek (voor opleiding en training);

Kennispartners IGOV, KIEN, CROW, OVL NL en Led Expo.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
Techniek en Markt

secondary
John van Vugt 02 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

John van Vugt

Vakspecialist Elektrotechniek

088 543 27 90 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Noodverlichting

Specifieke informatie over noodverlichting vindt u op de pagina Noodverlichtingsinstallaties.

Lees meer

E&W Installatietechniek

In de dossiers van het vakblad E&W Installatietechniek vindt u tientallen artikelen over dit onderwerp. Voor iedereen in de installatietechniek is de nieuwsbrief van het vakblad gratis.

Lees meer

15% ledenkorting bij NSVV

De NSVV (Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde) biedt leden van Techniek Nederland  15% korting op de Richtlijn Lichthinder en de andere publicaties en workshops.  

Meer informatie

quaternary

Circulaires

Alle circulaires
primary

Ontdek de onzichtbare invloed van de juiste binnenverlichting op ons dagelijks leven en luister naar de persoonlijke verhalen van mensen die er elke dag aan en mee werken.

quaternary

Tijdens deze cursus leer je hoe je klantwensen omzet in een onderscheidend lichtadvies en ontwerp.

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA