Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Verlichtingsinstallaties

Monteur verlichtingsinstallaties

Nieuwe verlichting kan een bedrijf veel meer opleveren dan men denkt. Met een goed advies en ontwerp op maat voor de binnenverlichting sparen uw klanten milieu en energie en zorgen ze voor een vitale en veilige werkomgeving. Techniek Nederland heeft gezamenlijk met de Fedet-NLA het initiatief genomen om een nieuwe erkenningsregeling binnenverlichting te laten ontwikkelen, met bijhorende nieuwe cursus. Deskundige lichtinstallateurs zijn straks herkenbaar voor klanten en prospects. Zij zijn als geen ander in staat om te adviseren over slimme en duurzame verlichtingsoplossingen. En vanzelfsprekend zorgen zij ook voor het optimaal plaatsen en onderhouden van de binnenverlichting.

De Commissie Verlichting richt zich op verlichting in algemene zin en opereert op het snijvlak van utilitaire verlichting, openbare verlichting en lichtreclame. Daarbij werkt de commissie samen met:

  • NEN en ISSO (voor wet- en regelgeving);
  • Kenniscentrum voor verlichting NSVV (als lid in de Raad van Advies);
  • Wij Techniek (voor opleiding en training);

Kennispartners IGOV, KIEN, CROW, OVL NL en Led Expo.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
Techniek en Markt

secondary
Terry Heemskerk 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Terry Heemskerk

Vakgroepmanager 

088 5432 790 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Noodverlichting

Specifieke informatie over noodverlichting vindt u op de pagina Noodverlichtingsinstallaties.

Lees meer

E&W Installatietechniek

In de dossiers van het vakblad E&W Installatietechniek vindt u tientallen artikelen over dit onderwerp. Voor iedereen in de installatietechniek is de nieuwsbrief van het vakblad gratis.

Lees meer

15% ledenkorting bij NSVV

De NSVV (Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde) biedt leden van Techniek Nederland  15% korting op de Richtlijn Lichthinder en de andere publicaties en workshops.  

Meer informatie

quaternary

Circulaires

Alle circulaires

Commissie Verlichting

De Commissie Verlichting is in het marktgebied Verlichting dé gesprekspartner voor leden, overheden, leveranciers, fabrikanten, opdrachtgevers, kennisinstituten, opleiders en andere brancheorganisaties. Daarbij focust ze specifiek op de deelmarkten Openbare en Infrastructurele verlichting, Lichtreclame en de zakelijke en/of utiliteitsmarkt. De commissie organiseert diverse kennis- en netwerkactiviteiten, doet onderzoek, ondersteunt de leden bij nieuwe markt- en productontwikkelingen en draagt bij aan de totstandkoming van publicaties en richtlijnen.

Bekijk hier het visiedocument van de Commissie Verlichting.

Voorzitter
Maarten Loerakker
Koreman Lichtservice B.V.

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA