Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

SignTechniek

lichtreclame

U wilt als bedrijf of organisatie herkenbaar en zichtbaar zijn. Signing is daarbij onmisbaar. Van lichtreclame aan gevels en op daken, led-displays, borden en bewegwijzering, tot aan vlaggen, print en belettering. Signing is letterlijk hét uithangbord van uw organisatie. En dat moet perfect zijn: de beste kwaliteit, een veilige, duurzame installatie, creatief en met impact.

Daarnaast moet de signing voldoen aan alle (wettelijke) omgevingsnormen. Daar is vakkennis voor nodig, zeker als het gaat om lichtreclame of de inzet van andere technisch complexe installaties.

Neem geen onnodige risico’s met uw merk en uitstraling. Kies voor het advies en vakmanschap van leden van de Vakgroep SignTechniek. Die zijn allemaal in het bezit van de InstallQ-erkenning Lichtreclame.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
ELT SignTechniek
Techniek en Markt

secondary
Terry Heemskerk 05 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Terry Heemskerk

Vakgroepmanager 

088 543 27 90 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

15% korting bij NSVV

De NSVV biedt leden van Techniek Nederland 15% korting op de Richtlijn Lichthinder en de andere publicaties en workshops. 

Meer over de korting

Vakcommissie SignTechniek

De Vakcommissie SignTechniek is een vertegenwoordiging van de Vakgroep SignTechniek. De commissie inventariseert de wensen van de leden en vertaalt deze in concrete producten, diensten en activiteiten op dit vakgebied. De commissie draagt bij aan richtlijnen, publicaties en relevante normen.

Heeft u suggesties voor activiteiten?
Laat het ons weten.

quaternary

Circulaires

Alle circulaires
primary

Ontdek de wereld van de verlichte reclame en luister naar de persoonlijke verhalen van mensen die er elke dag aan en mee werken.

quaternary

In de SignTechniek draait het om alle verlichte en onverlichte reclame. Bekijk een impressie van het vak tijdens het werken op de Euromast. 

quaternary

Deze timelapse laat zien wat er allemaal komt kijken bij het plaatsen van verlichte reclame op het dak van een gebouw. En dit is maar één onderdeel van het veelzijdige vak SignTechniek!