Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

quaternary

SignTechniek

lichtreclame

In het vakgebied SignTechniek komen de vele vormen van visuele communicatie samen. Zoals lichtreclame, led display centers, borden, vlaggen, print en folies. Professionele bedrijven op dit vakgebied combineren creativiteit met technische kennis en zijn in het bezit van de KvINL-erkenning Lichtreclame. Deze bedrijven adviseren, bouwen, installeren en onderhouden de installaties en overige vormen in het vakgebied SignTechniek.

Binnen dit vakgebied houdt de vakgroep zich bezig met kennisuitwisseling, ontwikkeling en lobby.

Bekijk hier het herijkingsdocument van de Vakgroep SignTechniek.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
ELT SignTechniek
Techniek en Markt

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES
secondary
Terry Heemskerk 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Terry Heemskerk

Vakgroepmanager 

079 325 06 20 | E-MAIL

bullets

Betaal minder voor
(bij)scholing!

OTIB komt u tegemoet
in de kosten

quaternary

Circulaires

Alle circulaires

basic Nieuws

Vakcommissie SignTechniek

De Vakcommissie SignTechniek is een vertegenwoordiging van de Vakgroep Lichtreclame. De commissie inventariseert de wensen van de leden en vertaalt deze in concrete producten, diensten en activiteiten op dit vakgebied. De commissie draagt bij aan richtlijnen, publicaties en relevante normen.

Heeft u suggesties voor activiteiten? Laat het ons weten. Onze contactgegevens vindt u in het contactblok op deze pagina.

Voorzitter
Ton van der Schoot
Licht & Reclame R3D B.V.

basic

Agenda

Monteursdag 2019 Hoofddorp

Installatiewerk Hoofddorp
HOOFDDORP

Monteursdag 2019 Groningen

ROC Alfa College (locatie Admiraal)
GRONINGEN

Monteursdag 2019 Bergen op Zoom

InstallatieWerk Bergen op Zoom
BERGEN OP ZOOM

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA