Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Noodverlichtings- installaties

noodverlichtinginstallaties

Een noodverlichtingsinstallatie waarborgt de veiligheid van mensen in een gebouw. Dankzij de noodverlichting kunnen ze een gebouw veilig verlaten bij calamiteiten met stroomuitval. Een goede noodverlichtingsinstallatie in een pand is dus essentieel. Het kan levens redden. Op deze pagina vindt u alles wat u moet weten over normen en wetgeving, cursussen en de inspectie van noodverlichting.

Wat is noodverlichting?

  • Noodevacuatieverlichting (vluchtrouteverlichting, vluchtrouteaanduiding, anti-paniekverlichting en verlichting van werkplekken met een verhoogd risico)
  • Vervangingsverlichting

De eisen voor noodverlichting zijn onderhevig aan technische en maatschappelijke ontwikkelingen. Onze vakgroepen volgen deze ontwikkelingen op de voet.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
ELT Noodverlichtingsinstallaties
Techniek en Markt

secondary
Thomas Emmery 03 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Thomas Emmery

Branchemanager

088 543 27 90 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

quaternary

Circulaires

Alle circulaires

Vakcommissie Beheer, Onderhoud en inspectie

De Vakcommissie Beheer, Onderhoud en Inspectie inventariseert de wensen van de leden en vertaalt die in concrete producten, diensten en activiteiten op dit vakgebied. Heeft u suggesties voor activiteiten of wilt u actief deelnemen? Laat het ons weten.

Voorzitter
Michael Waltman
EQUANS

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA