Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Service en contact

contact-help

Over welk onderdeel van onze dienstverlening heeft u een vraag? Kies één van de onderdelen.

FAQ

Openbaar vervoer en fiets

Vanuit Techniek Nederland willen we het gebruik van vervoersmiddelen met een zo laag mogelijke belasting voor het milieu stimuleren. Daarom hebben we een locatie gekozen die ook met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar is en centraal in Nederland ligt. Het treinstation Woerden is een mooi knooppunt met een hoge frequentie van treinen op de lijn tussen Utrecht en Zoetermeer-Den Haag. Ook in de richtingen van Amsterdam en Rotterdam zijn er directe verbindingen. De NS heeft OV-fietsen beschikbaar op het station Woerden. Overigens is het station te voet ook binnen vijftien minuten te bereiken. En met minder mooi weer is de combinatie van trein, bus en dan vijf minuten lopen ook een optie.

Fietsenstalling

In de fietsenstalling aan de voorkant van het gebouw kunnen fietsen droog en veilig worden geplaatst. Ook zijn hier oplaadpunten voor de fietsaccu’s.

Auto parkeren en opladen

Komt u met de auto, dan kunt u parkeren op één van de 65 plekken aan de achterkant van het gebouw. Wilt u gebruikmaken van de oplaadpalen voor elektrische auto’s, dan hebben we er aan de voorkant van het gebouw twaalf beschikbaar voor medewerkers en bezoekers. Er zijn vier plekken beschikbaar voor alle soorten laadpassen en acht plekken voor de bij ons bekende laadpassen, die u vooraf kunt doorgeven. Is uw auto na een dagdeel opgeladen en bent u nog aan het werk op ons kantoor, verplaats uw auto dan s.v.p. naar de parkeerplaatsen aan de achterzijde. Dan kan een volgende collega of bezoeker de laadpaal gebruiken.

Bekijk route

Contact

bullets

Nog geen lid of regionaal belangenbehartiger?

Neem contact op met het aanspreekpunt in uw regio

Pers

Bekijk de Pers en media-pagina

Consument

Bekijk de Consumentenpagina

Meer contactnummers

Leden loggen hier in voor meer contactnummers