Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Brandmeld- en ontruimingsinstallaties

brandmeld- en ontruimingsinst

De eisen voor brandmeld- en ontruimingsinstallaties zijn onderhevig aan technische en maatschappelijke ontwikkelingen. Techniek Nederland volgt deze ontwikkelingen op de voet en ontsluit alle relevante informatie naar de leden.

Op deze pagina vindt u onder meer hulpmiddelen voor het ontwerpen, installeren en beheren van brandmeld- en ontruimingsinstallatie (BMI en OAI). Denk hierbij aan voorschriften volgens NEN 2535 en NEN 2575, checklists en modelrapporten waarmee u snel aan de slag kunt.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
ELT Brandmelding- en Ontruimingsinstallaties
Techniek en Markt

secondary
Helene Minderman 01 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Hélène Minderman

Branchemanager

088 543 26 34 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Vakcommissie Beveiliging

De Vakgroep Beveiliging inventariseert de wensen van de leden en vertaalt dit in concrete producten, diensten en activiteiten op dit vakgebied. Heeft u suggesties voor activiteiten of wilt u actief deelnemen? Laat het ons weten.

Voorzitter
De heer M. Niele
Prisma Beveiliging B.V.

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA