Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Beveiliging

Beveiligingscamera

Beveiliging is een groeimarkt. De bedrijven in deze markt zijn gespecialiseerd in elektronische voorzieningen om gebouwen, terreinen en openbare ruimten te beveiligen. Zij geven professioneel advies en ontwerpen, installeren en onderhouden beveiligingsinstallaties. Daarmee staan zij garant voor installaties die Nederland veiligheid en zekerheid bieden.

Beveiligingsbedrijven leveren elektronische voorzieningen rondom:

  • criminaliteitspreventie
  • branddetectie
  • alarmcommunicatie
  • biometrie
  • vandalisme
  • terrorismebestrijding

Kennisuitwisseling, ontwikkeling en lobby vindt plaats in de Vakgroep Beveiliging.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
ELT Beveiliging
Techniek en Markt

secondary
Marcel Ligthart 240x240 ZW

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Marcel Ligthart MBA

Vakgroepmanager

088 543 27 90 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

E&W Installatietechniek

In de dossiers van het vakblad E&W Installatietechniek vindt u tientallen artikelen over dit onderwerp. Voor iedereen in de installatietechniek is de nieuwsbrief van het vakblad gratis.

Lees meer

quaternary

Circulaires

Alle circulaires