Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Sanitairtechniek

SANITAIRTECHNIEK
quaternary
Onderwerpen Nieuws Agenda

Onder sanitairtechniek verstaan we alle installaties en voorzieningen die nodig zijn voor de aan- en afvoer van water. Bijvoorbeeld: koud- en warmwaterleidingen, dakbedekking, riolering en regenwaterafvoer binnen de perceelgrens. Onder sanitair verstaan we alle toestellen, zoals toiletten, wastafels en douches. 

Er is enorm veel keuze op de markt, met grote verschillen in prijs en kwaliteit. De nieuwste toestellen en installaties besparen steeds meer op energie en water. Belangrijke aandachtsgebieden van Techniek Nederland:

  • Belangenbehartiging bij onder andere de ontwikkeling van wet- en regelgeving, normen en praktijkrichtlijnen
  • Kennisontwikkeling en overdracht
  • Promotie van het vakgebied met aandacht voor volksgezondheid, esthetiek, duurzaamheid en preventie van wateroverlast
  • Netwerken met collega-specialisten

 

Onderwerpen

Agenda Sanitairtechniek

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA bekijk volledige agenda