Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Metalen dakbedekking

metalen dakbedekking

Metalen dakdekkers brengen materialen aan op daken en houden zich ook bezig met reparatie en restauratie. Ze werken met zink, koper en lood.

Door duurzame en tijdloze materialen toe te passen, kunnen monumenten hun historische waarde behouden en hebben gebouwen met een moderne architectuur langdurig allure. Historische gebouwen met een eeuwenoud koperen dak worden zo goed mogelijk gerestaureerd. Bij nieuwe gebouwen valt de keuze steeds vaker op zink. 

Afgestemd op de wensen van de opdrachtgever, de architectuur, de klimaatomstandigheden en de gewenste vorm en uitstraling, past de metalen dakdekker de meest geschikte materialen en technieken toe. De specialisten op dit gebied zorgen niet alleen voor een vlekkeloze uitvoering, maar geven ook een gedegen advies aan particulieren, architecten, bouwbedrijven, gemeenten en de rijksoverheid.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
SAN Metalen dakbedekking
Techniek en Markt

secondary
Helene Minderman 01 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Hélène Minderman

Branchemanager

088 543 26 34 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Welke kwalificaties zijn er voor een metalen dakdekker?

Het bedrijf toont zijn kwaliteit op dit vakgebied aan door de erkenning Metalen dakbedekking van KvINL. Een persoonlijke kwalificatie is in nauw overleg met Wij Techniek en verschillende ROC’s per 1 juli 2016 toegevoegd aan het herziene kwalificatiedossier dakdekken.

quaternary

Circulaires

Alle circulaires

Vakcommissie Metalen Dakdekkersgilde

De vakcommissie bestaat uit aantal actieve leden vanuit de Vakgroep Metalen Dakdekkersgilde die ondersteuning krijgt van de Techniek Nederland-branchemanager. De commissie organiseert activiteiten, volgt relevante ontwikkelingen op de voet en overlegt geregeld met derden.

Voorzitter 
J.M. Duijts
Loodgietersbedrijf Idéfix

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA