Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Water en energie

water en energie

Zuinig omgaan met (warm) water is goed voor het milieu en bespaart kosten. Afvalwater kan wel nuttig gebruikt worden, omdat het energie en grondstoffen bevat. Techniek Nederland ondersteunt de ontwikkeling van water- en energiebesparing en de onttrekking van grondstoffen uit water op de volgende manieren:

  • Organiseren van en deelnemen aan stimuleringsprojecten op lokaal en landelijk niveau
  • Ontwikkelen en verspreiden van kennis voor installateurs, detaillisten en hun klanten
Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
SAN Water en energie
Techniek en Markt

secondary
Eric van der Blom 02 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Eric van der Blom

Vakspecialist
Sanitairtechniek
088 543 27 90 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Systeemlabel

Sinds september 2015 zijn installateurs verplicht om een systeemlabel te vermelden bij een combinatie van cv-ketel, geiser, warmtepomp of zonneboiler. Het label toont aan hoe energiezuinig de totale installatie is.

Lees meer

Lage temperatuurverwarming en legionellarisico

Lagetemperatuurverwarming, zoals warmtepompen en stadsverwarming, speelt een grote rol bij de energietransitie in Nederland. Voor verwarming van een gebouw is het in de meeste gevallen een goede optie. Maar is dit ook zo voor warmtapwater? Waar lopen (sanitair) installateurs in de praktijk tegenaan? Hoe kunnen we energietransitie, gezondheid en comfort hand in hand laten lopen? Wat kunnen, of eigenlijk moeten, leveranciers van LT-systemen doen om te zorgen dat sanitair installateurs een installatie maken dat aan wet- en regelgeving (NEN 1006) voldoet?

Bekijk de presentatie die vakspecialist Eric van der Blom hierover gaf op 20 maart 2024 tijdens de beurs Solar Solutions/Green Heating Solutions.

Download presentatie

quaternary

Circulaires

Alle circulaires

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA