Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Legionella

legionella

Techniek Nederland zet in haar lobby voor veilige leidingwaterinstallaties zwaar in op legionellapreventie. Het compleet uitbannen van de ziekteverwekkende legionellabacterie is niet mogelijk, maar de risico's kunnen worden geminimaliseerd met technische maatregelen.

Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van legionellapreventie: 

  • Juiste aanleg leidingwaterinstallaties
  • Controle en onderhoud aan leidingwaterinstallaties
  • Inzicht in de laatste wet- en regelgeving
Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
SAN Legionella
Techniek en Markt

secondary
Eric van der Blom 02 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Eric van der Blom

Vakspecialist
Sanitairtechniek
088 543 27 90 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

E&W Installatietechniek

In de dossiers van het vakblad E&W Installatietechniek vindt u tientallen artikelen over dit onderwerp. Voor iedereen in de installatietechniek is de nieuwsbrief van het vakblad gratis.

Lees meer

Wijzigingen Drinkwaterbesluit en Drinkwaterregeling per 12 januari 2023

De Europese Drinkwaterrichtlijn is op 12 januari 2023 in werking getreden. Lees welke wijzigingen relevant zijn voor de installatiebranche.

Lees meer

quaternary

Circulaires

Alle circulaires
primary

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA