Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Preventie wateroverlast

preventie wateroverlast

Bij verzekeraars worden jaarlijks meer dan 70.000 gevallen van waterschade gemeld. Vaak gaat het hierbij om water uit installaties. De verzekeraars willen het aantal schadegevallen en het totale schadebedrag omlaag brengen. Techniek Nederland ondersteunt dat voornemen. Als brancheorganisatie kunnen wij de verbinding leggen met de installatiepraktijk. Daarom hebben we nauw contact met de verzekeraars én horen wij ook graag met welke gevallen van waterschade u als installateur te maken heeft.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
SAN Preventie wateroverlast
Techniek en Markt

secondary
Eric van der Blom 02 240x240

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Eric van der Blom

Vakspecialist
Sanitairtechniek
088 543 27 90 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

'Klantenkaart preventie waterschade' voor de consument

Tips die de installateur aan een consument kan geven voor preventie van lekkende waterleidingen.

Lees meer

Informatiekaart preventie waterschade voor de (professionele) opdrachtgever en installateur

Verzekeraars zien al enige jaren een toename van waterschade. Om dit te verminderen hebben verschillende partijen, waaronder Techniek Nederland, gezamenlijk een informatiekaart voor opdrachtgever en installateur opgesteld.

Lees meer

Voorkom waterschade

Tips om waterschade en wateroverlast aan woningen als bedrijfspanden zoveel mogelijk te voorkomen.

Lees meer

Noodoverstortsysteem (UV) met meerdere daktrechters

Bij noodoverstortsysteem (UV) met meerdere daktrechters op één standleiding moet de daktrechter de berekende ontwerpafvoercapaciteit kunnen bereiken.

Lees meer

Veelgestelde vragen

Bekijk de veelgestelde vragen over het onderwerp Preventie wateroverlast.

Lees meer

Waterschades door leidingbreuk: dweilen met de kraan open?

Brandverzekeraars zien de laatste jaren een toenemende waterschadelast, op zowel hun particuliere als zakelijke portefeuille. Is dit nog wel beheersbaar en valt die last te reduceren? U leest het in dit artikel.

Download
quaternary

Circulaires

Alle circulaires

Agenda

Technische bijeenkomst Sanitaire Technieken

Kas meeting-eventlocatie
WOERDEN

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA