Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

quaternary

Langer Zelfstandig Thuis Wonen en Comfortabel leven

langer zelfstandig thuis wonen

In de comfortmarkt heeft u kans op meer omzet. Dit omdat in woningen diverse functies samenkomen: wonen, werken, recreëren en sociale interactie. Daarnaast is comfortabel wonen ook veilig wonen en toegang hebben tot intelligente communicatiediensten. 

Samen met OTIB, KIEN, TNO en ISSO stelde Techniek Nederland het programma Wonen, Welzijn, Zorg samen. Zo ondersteunen wij de installateur die zich op de markt van woningaanpassingen wil begeven. Deze installateur mag zich, na speciale trainingen en een toets, erkend ComfortInstallateur noemen. Hij staat dan als zodanig geregistreerd in het KvINL-register Langer Zelfstandig Thuis Wonen.

Wij focussen op 2 hoofddoelgroepen:

  • Particuliere markt: Fitte 55+’ers met eigen woning in nieuwe levensfase, wanneer kinderen het huis uit gaan en het huis toe is aan een renovatie, senioren met een beperking en/of een zorgvraag.
  • Utiliteitsmarkt: woningbouwcorporaties, VvE’s, zorginstellingen.
Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
WWZ Langer Zelfstandig Thuis Wonen en Comfortabel leven
Techniek en Markt

Dit onderwerp is toegevoegd aan uw interesses.

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES
secondary
Terry-Heemskerk-180x180zw

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Terry Heemskerk

Branchemanager 

079 325 06 20 | E-MAIL

VEELGESTELDE VRAGEN
quaternary

Circulaires

Alle circulaires
primary

Comfortinstallateur Erwin Rots vertelt hoe je een huis levensloopbestendig kan maken.

Bekijk

bullets

Register
ComfortInstallateur

EXTRA INFORMATIE

ComfortInstallateur: de mogelijkheden en toepassingen in beeld

Waar moet ik op letten als ComfortInstallateur?

Bij het aanpassen van woningen krijgt u te maken met verschillende technieken en de daarbij behorende normen en wet- en regelgeving.

LEES MEER

Resultaten pilot Woningcheck

De Woningcheck is een instrument waarbij de installatietechnische en bouwkundige aanpassingen in kaart worden gebracht die nodig zijn voor levensloopgeschikt renoveren. De pilot leverde enkele aanbevelingen op waarmee Techniek Nederland aan de slag is gegaan.

LEES MEER

Informatieavond Comfortabel Wonen – installeren voor nu en straks

Wilt u ook handvatten om succesvol te worden in deze snel groeiende markt? Leer hoe u aan klantenwerving en -binding kunt doen. Hoe u een netwerk opbouwt van collega’s en zorgverleners. Hoe u zich onderscheidt en een voorsprong opbouwt. Het laat zien welke mogelijkheden er zijn om uw kennis bij te spijkeren en te worden erkend als Comfortinstallateur. Meld u aan en ervaar wat de mogelijkheden zijn. Deze avond is een gezamenlijk initiatief van Techniek Nederland, OTIB en Technische Unie.

MELD U AAN

basic NIEUWS
basic

AGENDA

Ledenbijeenkomst Beheer & Inspectie

Restaurant de Soester Duinen
SOEST

Training: De ambassadeur op locatie

Techniek Nederland
ZOETERMEER

'Innoveren kun je leren.' Komt u ook?

Innovatiecentrum Technische Unie
Zwolle

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA
float-left
Techniek-NL-1920x694

Uitgelicht project Comfort is de trend

De cijfers liegen er niet om. In 2012 telde ons land 2,7 miljoen 65-plussers en dit aantal loopt op tot 4,7 miljoen in 2040. Een groot deel daarvan wil graag thuis blijven wonen. Het goede nieuws is: dat kan ook in veel gevallen. Door gebruik te maken van slimme technieken en deze oplossingen vakkundig te laten installeren voor optimaal gebruik in huis.