Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Langer Zelfstandig Thuis Wonen en Comfortabel leven

langer zelfstandig thuis wonen

In de comfortmarkt heeft u kans op meer omzet. Dit omdat in woningen diverse functies samenkomen: wonen, werken, recreëren en sociale interactie. Daarnaast is comfortabel wonen ook veilig wonen en toegang hebben tot intelligente communicatiediensten. 

Samen met Wij Techniek, KIEN, TNO en ISSO stelde Techniek Nederland het programma Wonen, Welzijn, Zorg samen. Zo ondersteunen wij de installateur die zich op de markt van woningaanpassingen wil begeven. Deze installateur mag zich, na speciale trainingen en een toets, erkend ComfortInstallateur noemen. Hij staat dan als zodanig geregistreerd in het InstallQ-register Langer Zelfstandig Thuis Wonen.

Wij focussen op 2 hoofddoelgroepen:

  • Particuliere markt: Fitte 55+’ers met eigen woning in nieuwe levensfase, wanneer kinderen het huis uit gaan en het huis toe is aan een renovatie, senioren met een beperking en/of een zorgvraag.
  • Utiliteitsmarkt: woningbouwcorporaties, VvE’s, zorginstellingen.
Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
WWZ Langer Zelfstandig Thuis Wonen en Comfortabel leven
Techniek en Markt

secondary
Terry Heemskerk 05 240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Terry Heemskerk

Vakgroepmanager 

088 543 27 90 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Waar moet ik op letten als ComfortInstallateur?

Bij het aanpassen van woningen krijgt u te maken met verschillende technieken en de daarbij behorende normen en wet- en regelgeving.

Lees meer

Resultaten pilot Woningcheck

De Woningcheck is een instrument waarbij de installatietechnische en bouwkundige aanpassingen in kaart worden gebracht die nodig zijn voor levensloopgeschikt renoveren. De pilot leverde enkele aanbevelingen op waarmee Techniek Nederland aan de slag is gegaan.

Lees meer

NTA 8055 ‘Internet in woningen en gebouwen’

Voor veiligheid en betrouwbaarheid van communicatie via internet zoals brand-, inbraak- en zorgalarm.

Lees meer

Samenwerking met Stichting Woonz.nl

Techniek Nederland werkt samen met stichting Woonz.nl om ouderen in staat te stellen langer zelfstandig thuis te blijven wonen en deelt haar technische kennis met Woonz.nl, het woonplatform voor senioren.

Meer over Woonz.nl

Guiding Environment

Guiding environment is een project over een meedenkende woning die de bewoner in zijn dagelijks leven ondersteunt en ook stimuleert om waar mogelijk actief te blijven en zijn dagelijkse activiteiten voor te zetten. 

Lees meer

Modelwoningen Levensloopgeschikt wonen in Virtual Reality

De modelwoningen van Technologie Thuis Nu in Woerden zijn nu in Virtual Reality te zien in 2D via de PC met muis of in 3D met VR bril.

Bekijk de VR
quaternary

Circulaires

Alle circulaires