Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

senary

Opleidingen Wonen Welzijn Zorg

WONEN WELZIJN ZORG

Door vergrijzing, gebrek aan seniorenwoningen, volle verpleeghuizen en door de druk op de zorg wordt het steeds belangrijker dat ouderen veilig en comfortabel langer zelfstandig thuis kunnen wonen. Voor de installatiebranche ligt er veel werk in de zorgsector, want met domotica, zorg op afstand en het levensloopgeschikt maken van woningen kan hoogwaardige zorg gegarandeerd blijven terwijl de zorgkosten in de hand worden gehouden. Installateurs die willen profiteren van deze groeiende markt kunnen met behulp van deze training inspelen op dit werk.

De online cursus ComfortInstallateur biedt uw bedrijf een unieke route naar deze kansrijke markt met volop omzetmogelijkheden.

Het traject ComfortInstallateur bestaat al een aantal jaar en werd voorheen via fysieke trainingen in Woerden aangeboden. De training ‘Aan de slag als ComfortInstallateur’ en ‘Bewonersprofielen’ zijn nu in één e-learning module samengevoegd. De basis is alle kennis uit voorgaande jaren, aangevuld met actuele informatie en veel video materiaal. Groot voordeel is dat de nieuwe cursus op elk tijdstip, in eigen tempo en op elke locatie kan worden gevolgd. Meer flexibiliteit en minder verlies van kostbare werkuren!

Opleidingen - Wonen Welzijn Zorg