Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Guiding Environment

Guiding-Environment-1600x900

Guiding environment is een project binnen het onderzoeksprogramma Empathische woning. Dit is een meedenkende woning die de bewoner in zijn dagelijks leven ondersteunt en ook stimuleert om waar mogelijk actief te blijven en zijn dagelijkse activiteiten voor te zetten.

Ondersteuning senioren met dementie

De Guiding environment is een initiatief van de TUE en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen in samenwerking met de stichting KIEN, waaraan een aantal MKB-bedrijven en zorginstellingen hebben bijgedragen. Het project gaat in op het ondersteunen van zelfstandig wonende senioren met dementie met zaken zoals slaap-waakritme en eetpatroon. Het huis tracht hen met visuele en auditieve signalen te helpen met hun dag-nachtritme en activiteiten.

Deze filmpjes laten de werking van deze installatietechnische oplossingen zien.

Korte film (1,5 minuut):

Lange film (11 minuten):