Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Sociale innovatie

scholing-en-arbeidsmarkt-1920x550
senary
Onderwerpen Nieuws Agenda

Energietransitie, circulaire economie, verstedelijking, vergrijzing, mobiliteit, digitalisering… Het aandeel van slimme techniek speelt een groeiende rol in het welzijn en duurzaam succes van ons land. Innovatie geldt als een cruciale factor om de succeskansen van bedrijven te bevorderen. Technologische innovatie is daarbij slechts één aspect. Wendbare en toekomstsuccesvolle bedrijven staat vooral bekend om de kracht van hun sociale innovatie. Het gaat over het maximaal benutten van de kennis, ervaring en ideeën van alle medewerkers in een organisatie, om te verbeteren en te innoveren. Sociale innovatie vraagt om verandering in het denken en doen van werkgever én werknemer. 

Wil jij in de toekomst succesvol blijven, dan is de ontwikkeling van je medewerkers en bedrijf belangrijker dan ooit. Daarom bieden Wij Techniek en Techniek Nederland hulp in de vorm van adviestrajecten via 'Bouw aan de toekomst'. Samen onderzoeken we waar voor jouw bedrijf de meeste winst valt te behalen. Dit doen we door praktische stappen te zetten bij het professionaliseren van dat deel dat je nodig hebt. 

 

Onderwerpen

Agenda Sociale Innovatie

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA