Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Sociale innovatie

scholing-en-arbeidsmarkt-1920x550
senary
Onderwerpen Nieuws Agenda

Energietransitie, circulaire economie, verstedelijking, vergrijzing, mobiliteit, werken op afstand, digitalisering…  Het aandeel van slimme techniek speelt een groeiende rol in het welzijn en duurzaam succes van ons land. Het aandeel van onze sector wordt groter en daarmee het belang van sterke, toekomstbestendige leden. Innovatie geldt als een cruciale factor om de succeskansen van bedrijven te bevorderen. Technologische innovatie is daarbij slechts één aspect. Wendbare en toekomstsuccesvolle bedrijven staat vooral bekend om de kracht van hun sociale innovatie.

Het gaat over het maximaal benutten van de kennis, ervaring, denkkracht en daarmee ideeën van alle medewerkers in een organisatie, om te verbeteren en te innoveren. Sociale innovatie vraagt om verandering in het denken en doen van werkgever én werknemer. Het vraagt om een open mind, je openstellen voor de ander, een 360-graden perspectief en gelijkwaardigheid. Sociale innovatie is een vorm van modern werkgeverschap en richt zich vooral op vernieuwende manieren van organiseren, vernieuwende manieren van leidinggeven/managen en vernieuwende manieren van (samen)werken.

Onderwerpen

Agenda Sociale Innovatie

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA