Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Toekomstgericht leiderschap

Your-feedback-matters

Een wendbare organisatie vraagt ook om een andere manier van leidinggeven. We willen de bedrijven in onze branche bewust maken van de noodzaak hiervan en inzicht geven in de mogelijkheden op dit vlak. Te denken valt aan (dynamisch) managen, (coachende) leiderschapsstijlen en het stimuleren van een lerende organisatie.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
SIN Toekomstgericht leiderschap

secondary
Annette-Opstal-Gasseling-240x240

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Annette Opstal

Vakspecialist Wendbaar Werkgeverschap

088 5432 790 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

Uitgelichte opleidingen

Uitgelichte producten

MEER PRODUCTEN

Praktijkvoorbeelden

Zij-instromer wordt vennoot

Als Theo Blommestijn niet open had gestaan voor zij-instromers, zou hij zijn installatiebedrijf nu voor een habbekrats moeten verkopen. Gelukkig vond hij meubelmaker David Lucassen en is de voortzetting van zijn bedrijf nu verzekerd. ‘Je hebt meer aan iemand die gemotiveerd is dan aan iemand met een berg diploma’s maar die constant op zijn horloge kijkt.

Lees meer

Sociaal ondernemerschap loont

Bij Cor de Groot (SBR) gaat het niet om ‘dikke winst’. Het medewerkersbestand van SBR Elektromontage in Alphen aan den Rijn bestaat voor zeventig procent uit mensen met een arbeidsbeperking, ouderen en statushouders. Daarmee is de paneelbouwer een schoolvoorbeeld van maatschappelijk verantwoord ondernemen en diversiteit op de werkvloer. 

Lees meer

Traject Bouw aan de toekomst, vernieuw je organisatie

Tijdens het traject ‘Bouw aan de toekomst, vernieuw je organisatie’, werken Richard Krijnsen van TechniCo en Eddy Zijfers van Rig4all samen met een adviseur aan een ontwikkelcultuur en een toekomstgerichte organisatie. ‘Er gaat een hele nieuwe wereld voor me open,’ zegt Eddy Zijfers.

Lees meer

septenary

Circulaires

Alle circulaires

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA