Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Wendbaar organiseren

Wendbaar-organiseren-1600x900

Stimuleren van innovatieve organisatievormen waarbij er zo (flexibel) wordt georganiseerd dat men kan omgaan met snelle veranderingen/ontwikkelingen van omgeving en aanpassingen van eigen producten en processen. Te denken valt aan zelforganisatie (decentralisatie van besluitvorming en maximaliseren van vaardigheden en informatie op ieder niveau in organisatie), flexibel organiseren wat betreft regelmogelijkheden, teams, rollen, competenties etc. Kortom: ontwikkelingen op de thema’s organisatie-inrichting en bedrijfsvoering.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
SIN Wendbaar organiseren

secondary
Nancy de Leeuw 03 240x240

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Nancy de Leeuw

Programmamanager Sociale Innovatie

088 543 27 90 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

Uitgelichte opleidingen

Uitgelichte producten

MEER PRODUCTEN

Extra informatie

Zeven vragen (en acht antwoorden) over sociale innovatie

Maatschappelijke en technologische ontwikkelingen noodzaken de branche om te blijven innoveren. Door te innoveren kunnen we veranderingen het hoofd bieden en er voordelen uithalen. Sociale innovatie is daarbij net zo belangrijk als technologische innovatie.

Lees meer

Learning community 'In onze gesprekken wordt één plus één drie'

Marleen Berk, directeur HR bij Facilicom Solutions

De sessies van de learning community ervaar ik als leerzaam. In de gesprekken met professionals bij elkaar - zowel lijn als HR - wordt één plus één echt drie. De zaken die wij van elkaar oppakken, kunnen we in veel gevallen in ons eigen bedrijf gebruiken. Het zet je in elk geval aan het nadenken”, zegt Marleen Berk, directeur HR bij Facilicom Solutions. “Ik heb er ook altijd zin in, want er heerst een goede vibe en een enthousiaste toon bij alle deelnemers.

Lees meer

Learning Community 'Kennis die we hebben, kunnen we beter delen'

Joeri Vermaas, manager HRM bij Kuijpers

'De ontmoetingen binnen de learning community zorgen dat we meer vanuit ons gezamenlijk belang naar vraagstukken kijken. Ten eerste omdat we op die manier met een frisse blik kijken naar hoe we het in onze eigen organisatie doen. Tegelijk is het gewoon belangrijk om kennis met elkaar te delen; kennis die we in ons eigen bedrijf kunnen gebruiken om zaken te verbeteren' zegt Joeri Vermaas, manager HRM bij technisch dienstverlener Kuijpers. 'Dat delen is best lastig in een bedrijfstak waar veel mensen van oudsher de neiging hebben om de kaarten tegen de borst te houden.'

Lees meer

Lid aan het woord

Terry Troost, 'de Broedplaats Sociale Innovatie is een fantastisch initiatief.'

“We denken vaak dat hoe we het nu doen - en misschien zelfs altijd hebben gedaan - goed genoeg is. Veel zaken lijken vanzelfsprekend, we stellen ze niet ter discussie. Maar soms is het goed om dat wel te doen. Om na te denken over een heel andere invulling van je organisatie, het beheer van je menselijk kapitaal. Zonder rekening te houden met conventies, cao-bepalingen en andere beperkingen. Dat is waar de Broedplaats Sociale Innovatie om draait. Een fantastisch initiatief als je het mij vraagt. 

Lees meer
septenary

Circulaires

Alle circulaires

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA