Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid: er wordt veel over gepraat, maar wat houdt dit thema voor jou en je organisatie in? Het is een thema dat in elk geval voor de werkgever én voor de werknemer erg belangrijk is. De werkgever heeft er baat bij dat al zijn medewerkers lang gezond aan het werk kunnen zijn, en ook voor het werkplezier en -motivatie van de werknemer is het essentieel om duurzame inzetbaarheid een integraal onderdeel van je strategisch HRM te laten zijn.

Net als vitaliteit is duurzame inzetbaarheid geen losstaand thema binnen je organisatie. Het is een van de belangrijke onderdelen van strategisch HRM. De mate van duurzame inzetbaarheid wordt beïnvloed door verschillende factoren, zoals vitaliteit van de medewerkers en het heersende leiderschap binnen de organisatie.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
OUD SEA Duurzame inzetbaarheid
SIN Duurzame inzetbaarheid

secondary
Telefonist LedenAdvies

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Techniek Nederland
Advies

088 543 27 77 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Ontwikkelingen

Er zijn verschillende ontwikkelingen zichtbaar die maken dat er anders gekeken dient te worden naar de inzet van mensen en bedrijven:

  • Verhoging van de pensioengerechtigde leeftijd;
  • Ontgroening en vergrijzing;
  • Versobering van de sociale zekerheid, toegankelijkheid en duur van de vangnet- en inkomensvoorzieningen verslechterd;
  • De technologische ontwikkelingen veranderen de vorm en inhoud van het werk drastisch. Concurrentie dient het hoofd geboden te worden door te investeren in kennisontwikkeling van de mensen;
  • Veranderende klantwensen doen in toenemende mate een beroep op de veranderbereidheid van organisaties;
  • Behoefte aan behoud van vakkennis en vakmanschap: onvoldoende instroom en behoud van gekwalificeerde medewerkers dreigt.

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA