Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Zoek een Techniek Nederland-lid

UV04682-1600

Zoek hier naar bij ons aangesloten bedrijven

Onder onze installateurs bevinden zich bedrijven die uw cv-ketel installeren en onderhouden en alles weten van duurzame energie, zoals zonnepanelen. Maar ook sanitairspecialisten en bedrijven die beveiligingsinstallaties in woonhuizen en gebouwen aanleggen. Tot de elektrotechnische detailhandel rekenen we winkelketens, commerciële samenwerkingsverbanden en zelfstandigen. Zij verkopen en repareren een breed scala aan elektrotechnische producten. Van wasmachines en espressoapparaten tot en met tv’s, computers en geluidsapparatuur. Energiezuinigheid en duurzaamheid (inzameling en hergebruik van apparaten) spelen in onze sector een grote rol.

Kiest u voor een lid van Techniek Nederland? Dan kiest u voor

  • Kwaliteit, service en vakmanschap
  • Deskundig advies en uitvoering
  • Evenwichtige leveringsvoorwaarden
  • Nakomingsgarantie

Wilt u een lid van Techniek Nederland inschakelen voor een opdracht of doet u nu zaken met een lid van Techniek Nederland? Bekijk de veelgestelde vragen of stel uw vraag via het contactformulier.