Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Vind een elektricien bij u in de buurt.

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare elektricien? Maak dan gebruik van de ledenzoeker van Techniek Nederland.

Vind de beste elektricien voor uw opdracht.

Elektriciens houden zich bezig met al het elektra en elektrische installaties rondom uw woning. Deze elektrische installaties zijn vaak complex en om kortsluiting of ergere problemen te voorkomen, heeft u een vakbekwame elektricien nodig. Voor reparatiesonderhoud of de installatie van elektrisch appratuur kunt u bij een elektricien van Techniek Nederland terecht. Via onze ledenzoeker kunt u een keuze maken uit een breed aanbod van erkende en professionele elektriciens. 

elektricien-iStock-522540308-455
 • Elektricien met spoed?

  Heeft u direct een elektricien nodig? Vind een elektricien bij u in de buurt. 

 • Erkende vakmensen

  Onze leden zijn erkende vakmensen waardoor u altijd de juiste lelektricien in huis haalt.

 • Kwaliteit gegarandeerd

  Onze leden voldoen aan onze eisen voor vakmanschap en kwaliteit van de bedrijfsvoering.

Drie voorbeelden van gecertificeerde elektriciens.

0

Wij helpen u bij het vinden van de perfecte elektricien!

Techniek Nederland heeft een groot ledenbestand met ervaren en professionele elektriciens. Hierdoor vindt u altijd de juiste vakman voor uw klus. In de zoekresultaten ziet u per bedrijf welke certificeringen zij hebben én ziet u de waardering van hun klanten. Maak dus gemakkelijk een keuze uit een breed aanbod aan vakmensen. Het gebruik van de ledenzoeker is simpel:

 1. Formuleer de opdracht
 2. Vul uw postcode of plaats in en klik op “Vind een vakman”
 3. Kies uit de zoekresultaten een vakman uit uw buurt
 4. Neem gemakkelijk en vrijblijvend contact op met de vakman

Elektricien in de buurt

Kortsluiting of een stroomstoring? Elektra problemen moeten zo snel mogelijk worden opgelost. Onderschat de gevaren van kortsluiting niet en neem snel contact op met een elektricien. Via Techniek Nederland vindt u altijd een elektricien in de buurt zodat u snel geholpen wordt.

Elektrotechnische installatie 

Laat uw elektrotechnische installaties aanleggen door een professional. De aangesloten vakmensen bij Techniek Nederland hebben een stevige vakopleiding achter de rug en werken volgens de nieuwste normen en richtlijnen. Uw elektrotechnische installatie is in goede handen bij onze installateurs.