Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Vind de beste loodgieter

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare loodgieter? Maak dan gebruik van de ledenzoeker van Techniek Nederland.

Kies de juiste loodgieter voor uw klus

WC verstopt? Een dak lekkage? Of een verstopte afvoer? Dan bent u op zoek naar een betrouwbare loodgieter voor uw klus. Het takenpakket van een loodgieter is groot en een loodgieter is daardoor breed inzetbaar voor verschillende reparaties. U kunt contact opnemen met een loodgieter bij de aanleg van bijvoorbeeld sanitair en waterleidingen, maar ook bij het onderhoud van zaken als riolering en de verwarming. Neem ook contact op met een loodgieter bij een lekkage, want loodgieters zijn gespecialiseerd in het snel opsporen van de bron van deze lekkage om deze vervolgens zo snel mogelijk te repareren.

loodgieter met busje
 • Loodgieter met spoed

  U vindt altijd een loodgieter bij u in de buurt zodat uw klus met spoed opgelost kan worden.

 • Erkende vakmensen

  Onze leden zijn erkende vakmensen waardoor u altijd de juiste loodgieter in huis haalt.

 • Kwaliteit gegarandeerd

  Onze leden voldoen aan onze eisen voor vakmanschap en kwaliteit van de bedrijfsvoering.

Enkele voorbeelden van vakmensen voor uw opdracht

Zo vindt u de juiste loodgieter voor uw klus!

Techniek Nederland heeft een groot ledenbestand met ervaren en professionele loodgieters. Hierdoor vindt u altijd de juiste vakman voor uw klus. In de zoekresultaten ziet u per bedrijf welke certificeringen zij hebben én ziet u de waardering van hun klanten. Maak dus gemakkelijk een keuze uit een breed aanbod aan vakmensen. Het gebruik van de ledenzoeker is simpel:

 1. Formuleer uw opdracht
 2. Vul uw postcode of plaats in en klik op “Vind een vakman”
 3. Kies uit de zoekresultaten de beste vakman bij u in de buurt
 4. Neem gemakkelijk en vrijblijvend contact op met de vakman
loodgieterswerk

Gootsteen ontstoppen

Een verstopte gootsteen is een probleem waar iedereen wel een keer tegenaan loopt. De oorzaak van een verstopping kan verschillen van etensresten tot haar in de afvoer. Om waterschade te voorkomen, is het belangrijk om een verstopte gootsteen zo snel mogelijk op te lossen.

Afvoer ontstoppen

Loopt het water niet meer weg? Dan heeft u last van een verstopte afvoer. Dit kan een vervelende geur veroorzaken en vaak kunt u hierdoor ook andere sanitaire voorziendingen niet meer gebruiken.  Vind daarom een betrouwbare loodgieter via onze ledenzoeker zodat uw probleem snel opgelost kan worden.

WC ontstoppen

Is uw WC verstopt en heeft u alle trucjes al uitgeprobeerd om uw WC te ontstoppen? Laat uw WC dan snel ontstoppen door een betrouwbare loodgieter die is aangesloten bij Techniek Nederland. Zo kunt u snel weer gebruik maken van uw toilet.

Lekkage dak

Heeft u een lekkage van uw dak en is er lekkage in uw huis? De kans bestaat dat u last heeft van een gesprongen leiding die de lekkage veroorzaakt. Voorkom waterschade en vind direct een loodgieter bij u in de buurt via de ledenzoeker.