Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Op zoek naar de juiste installateur?

Bent u op zoek naar professionele en betrouwbare installateurs? Maak dan gebruik van de ledenzoeker van Techniek Nederland.

Vind een betrouwbare cv-monteur

Problemen met uw cv-ketel? Dit wilt u natuurlijk meteen oplossen want niemand wil in de kou zitten. Via Techniek Nederland vindt u snel de juiste cv-monteur voor uw klus. Ons ledenbestand bestaat uit erkende vakmensen die voldoen aan onze eisen waardoor wij de kwaliteit en vakmanschap kunnen garanderen. Of u nu uw cv-ketel wilt installeren, repareren of vervangen, maak gebruik van de ledenzoeker zodat u snel een afspraak kunt maken.

cv-installateur-455
 • Altijd in de buurt

  Cv-monteur met spoed nodig? Geen probleem. U vindt bij ons altijd een vakman die bij u in de buurt zit.

 • Erkende vakmensen

  Vind erkende vakmensen waardoor u altijd de juiste cv-monteur kiest voor uw klus.

 • Kwaliteit gegarandeerd

  Alle installatiebedrijven voldoen aan onze eisen voor vakmanschap en kwaliteit van de bedrijfsvoering.

Enkele voorbeelden van vakmensen voor uw opdracht

Wij helpen u bij het vinden van de perfecte cv-monteur!

Techniek Nederland heeft een groot ledenbestand met ervaren en professionele cv-monteurs. Zo vindt u altijd de juiste vakman voor uw klus. In de zoekresultaten van de ledenzoeker ziet u per bedrijf welke certificeringen zij hebben én ziet u de waardering van hun klanten. Maak dus gemakkelijk een keuze uit een breed aanbod aan vakmensen. Het gebruik van de ledenzoeker is simpel:

 1. Formuleer uw opdracht
 2. Vul uw postcode of plaats in en klik op “Vind een vakman”
 3. Kies uit de zoekresultaten de beste vakman voor uw opdracht
onderhoud-cv-ketel-600

Cv-ketel onderhoud

Uw cv-ketel onderhouden is belangrijk om problemen te voorkomen. Een goed onderhouden ketel gaat namelijk langer mee en is ook nog eens beter voor het milieu. Maak een keuze uit een van onze erkende cv-monteurs zodat u erop kunt vertrouwen dat uw cv-ketel het altijd doet.

Cv-ketel vervangen

Cv-ketels vervangt u niet alleen wanneer ze stuk zijn. U kunt uw cv-ketel ook vervangen wanneer u kosten wilt besparen. Wilt dus u uw cv-ketel vervangen? Ontvang dan advies over de mogelijkheden van een van onze erkende cv-ketel installateurs. Zo kunt u de juiste keuze maken uit talloze mogelijkheden.

Cv-ketel reparatie

Cv-ketel kapot? Niemand wil in de kou zitten. U heeft dus met spoed een monteur nodig om de ketel te repareren. Geen enkel probleem. Want bij Techniek Nederland vindt u de juiste monteurs die u eerlijk adviseren om de cv-ketel te repareren of te vervangen.

Warmtepomp

Een warmtepomp is een duurzame oplossing om uw woning te voorzien van warm water. Overweegt u om uw cv-ketel te vervangen door een warmtepomp? Let dan goed op of uw huis er wel klaar voor is en begin op tijd met het advies opvragen bij de juiste vakmensen. Laat uw warmtepomp installeren door een erkende en vakbekwame warmtepomp-installateur.