Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

tertiary

15% korting bij NSVV voor onze leden

Techniek Nederland is partner van NSVV, de Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde. Met deze gewaardeerde kennispartner werken we samen op onder meer dossiers als energiebesparing door led, onderzoek en normwerk. Daarnaast is NSVV bekend om haar hoogwaardige publicaties en richtlijnen die ook door de overheid en opdrachtgevers als relevant worden gezien.

De NSVV biedt leden van Techniek Nederland 15% korting op de Richtlijn Lichthinder en de andere publicaties en workshops. Als u daarvan gebruik wilt maken, kunt u naast uw bestelling een e-mail sturen aan info@nsvv.nl met verwijzing naar uw bestelling en onder vermelding van het feit dat u lid bent van Techniek Nederland.

Kijk voor meer informatie op de website van de NSVV.