Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Erkende installateurs SignTechniek

UV00473-SignTechniek

SignTechniek is een veelomvattend vak en zeer belangrijk om de herkenbaar en zichtbaarheid van bedrijven en organisaties te vergroten. Immers: men wil gevonden en herkend worden! Signtechniek en lichtreclame: het is een vak waarbij veel kennis en vaardigheden belangrijk zijn. Denk daarbij aan elektrotechniek, kennis over verlichting, regelgeving over veiligheid en lichthinder, materiaalkennis maar ook aan esthetiek en raltief nieuwe ontwikkelingen zoals met Led Display Centers. Met andere woorden: om dit vak goed uit te kunnen voeren, moet er wel de nodige kennis zijn.

Erkenningsregeling Lichtreclame InstallQ

Leden van de Vakgroep SignTechniek hebben deze kennis in huis. Zij zijn in het bezit van de erkenningsregeling Lichtreclame van InstallQ, die zij hebben verkregen door een opleiding met goed gevolg te hebben afgerond. Daarnaast zijn zij door hun lidmaatschap van Techniek Nederland verzekerd van regelmatige updates op diverse kennisonderdelen door bijeenkomsten, presentaties en publicaties op het vakgebied. En natuurlijk worden zij vanuit Techniek Nederland ook op de hoogte gehouden van andere, algemene werkgeverszaken. Zo kunt u zaken doen met goed ingelichte en voorbereide bedrijven die raad weten met uw vragen en behoeften.

Zoek een erkende SignTechnicus

Zoek hieronder een erkende SignTechnicus bij u in de buurt.

 

Niet gevonden wat u zocht? Gebruik dan onze uitgebreide ledenzoeker.

Techniek Nederland bedrijven staan voor garantie en kwaliteit.