Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Software

software

Wij ondersteunen op het gebied van automatisering gericht op software en afspraken die we branche-breed maken. Zo loopt de basis onder uw bedrijfsproces zo soepel mogelijk.

Een van die branche-brede afspraken is de Ketenstandaard Bouw en Installatie. Hier werken installateurs, bouwbedrijven, groothandel en fabrikanten samen aan de berichtenstandaard om elektronisch bestellen en factureren mogelijk te maken, maar ook aan de ETIM Artikelclassificatie (voorheen bekend als de UBIM codering).

In projecten werken we veel samen met onze partners uit de bouw. Om zo met de inzet van ICT een aantal problemen op te lossen. Techniek Nederland neemt deel aan de DigiGO, om praktische ICT-oplossingen in de bouw te ontwikkelen.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
DIG Software
Bedrijfsvoering

secondary
Bart-Molmans-240x240

Vragen? Neem contact op met

Bart Molmans, Programma Manager Digitalisering

088 543 26 71 | b.molmans@TechniekNederland.nl

Platform Samen Digitaal

bullets

Ervaring met digitalisering van en voor installateurs.

Digiscan

bullets

Welke stap zet jij richting Digitalisering?

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Meldplicht datalekken

Bij een datalek gaat het om toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens bij een organisatie zonder dat dit de bedoeling is van deze organisatie. Onder een datalek valt dus niet alleen het vrijkomen (lekken) van gegevens, maar ook onrechtmatige verwerking van gegevens. Organisaties moeten bij een datalek direct melding doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via het meldloket datalekken. En soms moeten zij het datalek ook melden aan de betrokkenen, zoals de mensen van wie de persoonsgegevens zijn gelekt.

Lees meer

E&W Installatietechniek

In de dossiers van het vakblad E&W Installatietechniek vindt u tientallen artikelen over dit onderwerp. Voor iedereen in de installatietechniek is de nieuwsbrief van het vakblad gratis.

Lees meer

septenary

Circulaires

Alle circulaires