Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar Optimaliseer je bedrijfsprocessen

show

In een tijd waarin efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid de kern vormen van zakelijk succes, is het optimaliseren van bedrijfsprocessen een voorwaarde. In dit webinar ontdek je hoe je je bedrijfsvoering kunt transformeren door de implementatie van slimme processen en een geavanceerde duurzaamsrapportage. 

Belangrijkste onderwerpen 

  • Stroomlijnen van processen: Leer hoe je je bedrijfsprocessen kunt optimaliseren voor efficiëntie en betere data-analyse. 
  • Grip op projecten en logistiek: Verkrijg diepgaand inzicht in je projecturen en bestelprocedures voor een strakke logistieke controle. 
  • Data-Analyse voor verbetering: Zie hoe verzamelde data kan dienen als basis voor nacalculatie, planning, en constante verbetering. 
  • Strakke bedrijfsvoering: Ontdek methodes om de bedrijfsvoering te verscherpen, met speciale aandacht voor buitendienstwerkzaamheden. 
  • Duurzaamheidsrapportage: Begrijp hoe deze geïntegreerde aanpak niet alleen de efficiëntie verhoogt, maar ook inzicht biedt in de duurzaamheidsprestaties. 
  • Innovatieve technologie: Leer hoe een slimme chatbot kan bijdragen aan het stroomlijnen van processen en klantinteracties.

Deze sessie, gericht op ondernemers, bedrijfsleiders en certificeringsinstanties, biedt praktische inzichten in hoe digitalisering verder gaat dan alleen papierloos werken. Het zorgt voor een revolutie in de toegankelijkheid en de uniformiteit van belangrijke bedrijfsinformatie, waardoor nieuwe mogelijkheden voor groei en efficiëntie ontstaan. 

Het is een interactieve sessie met experts uit de branche en collega-ondernemers. Deel ervaringen, stel vragen, en verkrijg waardevolle inzichten in hoe technologie de weg kan effenen naar een duurzamere en rendabelere toekomst. 

Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met het platform Samen Digitaal.

Leden

Niet-leden

16.00 - 17.00

Locatie

Online

Adres


Datum en tijdstip

2024-11-12T16:00:00
2024-11-12T17:00:00
2024-11-12T16:00:00 2024-11-12T16:00:00 2024-03-19T08:30:00 2024-11-12T15:00:00
secondary
Stock

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Events

 

088 543 27 90 | E-MAIL