Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Webinar Vereenvoudiging van registratieprocessen in de installatiebranche

show

In de installatiebranche staan professionals continu voor de uitdaging om de registratiedruk te beheersen en administratieve processen te stroomlijnen. Met het oog op efficiëntie, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid nodigen we je uit voor dit webinar dat zich richt op de kern van digitalisering en administratieve vereenvoudiging. 

Belangrijkste onderwerpen 

  • Omgaan met registratiedruk: Strategieën om de last van het vastleggen van gegevens te verlichten. 
  • Vereenvoudiging op de bouw: Praktische tips voor het stroomlijnen van het vastleggingsproces op locatie. 
  • Snellere Informatiestroom naar backoffice: Efficiënte methoden om informatie direct beschikbaar te maken waar nodig. 
  • Installatie- en projectspecifieke formulieren: Hoe integreer je diverse registraties in een uniform systeem? 
  • Minder papier, meer efficiëntie: Stappenplan voor het verminderen van papiergebruik en administratieve handelingen binnen uw installatiebedrijf. 

 

Waarom je dit niet mag missen 

  • Expertise uit de branche: Leer van een gerenommeerde formulierenspecialist over het belang van gestructureerde formulieren. 
  • Praktijkvoorbeelden: Een collega-installatiebedrijf deelt hoe digitalisering het werk voor monteurs op de bouw vergemakkelijkt. 
  • Interactieve sessie: Deel ervaringen, stel vragen en discussieer met vakgenoten over de transitie naar een digitaal tijdperk. 

 

Dit webinar wordt georganiseerd in samenwerking met het platform Samen Digitaal.

Leden

Niet-leden

16.00 - 17.00 uur

Locatie

Online

Adres


Datum en tijdstip

2024-09-12T16:00:00
2024-09-12T17:00:00
2024-09-12T16:00:00 2024-09-12T16:00:00 2024-03-19T08:30:00 2024-09-12T15:00:00
secondary
Stock

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Events

 

088 543 27 90 | E-MAIL