Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Bedrijfsjuridische zaken

BEDRIJFSJURIDISCHE ZAKEN
septenary
Onderwerpen Nieuws Agenda

Specialisten in het woud van wetten en van regels

Als ondernemer krijgt u te maken met een woud van wetten en van regels. Het is bijna onmogelijk om daarin alles goed te blijven overzien en om uzelf te behoeden voor juridische misstappen. Daarom werken wij met specialisten die de belangrijke zaken en ontwikkelingen voor u in kaart brengen.

Jaarlijks organiseren wij bedrijfsjuridische bijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten komen diverse actuele onderwerpen op het gebied van (commercieel) bedrijfsjuridische zaken aan bod. Bijvoorbeeld over:

  • bouwrecht
  • aanbestedingsrecht
  • faillissementsrecht
  • of juridische aspecten rondom BIM

 

Onderwerpen

AVG

Agenda Bedrijfsjuridische zaken

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA