Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

AVG

avg

Bent u al klaar voor de AVG? De Algemene Verordening Gegevensbescherming is de nieuwe privacywet die vanaf 25 mei 2018 geldt voor heel Europa. Deze vervangt de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens. Ook u moet dan aan de nieuwe, strengere regels voldoen. De nadruk ligt - meer dan nu - op uw verantwoordelijkheid om te kunnen aantonen dat u zich aan de wet houdt.

Organisaties moeten duidelijk(er) maken waarom ze persoonsgegevens verzamelen, waarvoor ze die gebruiken en hoe lang de data wordt bewaard. Burgers krijgen meer invloed op hun gegevens en wat daarmee gebeurt. Zo mogen ze hun gegevens inzien, verbieden om hun gegevens te verwerken, maar ook gebruikmaken van het recht om vergeten te worden bij alle organisaties die hun gegevens hebben ontvangen via uw bedrijf.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
AVG - niet notificeren
Bedrijfsvoering

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Meldplicht datalekken

Wat is een datalek en welke actie moet u ondernemen? Praktische en juridische informatie met betrekking tot datalekken.

Lees meer

Privacy Policy Voorbeeld

Via de website van Privacy Policy Voorbeeld kunt u zeer eenvoudig en kosteloos uw eigen voorwaarden of disclaimer voor uw website downloaden. Aan de hand van deze gepersonaliseerde disclaimer maakt u duidelijk afspraken met u klanten en bezoekers van uw website.

Lees meer

septenary

Circulaires

Alle circulaires

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA