Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Modelovereenkomsten

Per 1 mei 2016 heeft de 'goedgekeurde overeenkomst' de functie van de VAR overgenomen. De Belastingdienst heeft goedkeuring gegeven aan de modelovereenkomsten die Koninklijke Metaalunie en Techniek Nederland samen hebben ingediend. Het gaat om 2 overeenkomsten, namelijk:

  • Werk op locatie
  • Werk in of vanuit eigen werkplaats

Momenteel werkt het kabinet aan het vervangen van de huidige wet DBA. Vooralsnog is het onduidelijk wanneer dit gaat gebeuren.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
BED Modelovereenkomsten
Bedrijfsvoering

secondary
Telefonist LedenAdvies

Heeft u een vraag?

Neem contact op met

Techniek Nederland
Advies

088 543 27 77 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Veelgestelde vragen

Lees de veelgestelde vragen over het onderwerp Modelovereenkomsten.

Lees meer

septenary

Circulaires

Alle circulaires