Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Garantie en kwaliteit

Bedrijven en consumenten stellen hoge eisen aan technische producten en oplossingen. Daarom stelt Techniek Nederland eisen aan het vakmanschap en de kwaliteit van de bedrijven die lid zijn of willen worden.

Via regelgeving, normalisatie en certificering sturen wij op technische eisen aan installatieconcepten, producten en diensten. We doen er alles aan om de dienstverlening van onze leden op hoog niveau te houden. Zo geldt voor de leden een gedragscode en stimuleren wij het aanbod van opleidingen en cursussen in de branche.

Erkenningen en certificeringen

Veel leden van Techniek Nederland kiezen voor het aantoonbaar maken van kwaliteit. Binnen de installatiebranche zijn diverse kwaliteitsorganisaties die dit met een regeling waarborgen. Naast de Techniek Nederland lidmaatschapseisen geven erkenningsregelingen en certificeringen invulling aan de kwaliteit die het bedrijf levert. De erkennings- en certificeringsregelingen worden in de Ledenzoeker bij de bedrijfsinformatie getoond.

Erkenningsregeling Elektrotechnische Reparatiebedrijf

Klanten willen zeker weten dat reparaties van apparaten door professioneel en goed opgeleid personeel wordt uitgevoerd. Daarnaast verwacht de klant een uitstekende service en duidelijke reparatie- en garantievoorwaarden. Omdat lang niet alle bedrijven een erkenning hebben, hebben wij de erkenningsregeling opgezet. Om vakmanschap en kwaliteit steeds weer aantoonbaar te maken, ondergaan de bedrijven met deze erkenning jaarlijks een onafhankelijke audit. Zo blijft de kwaliteit voor de klant gewaarborgd.