Handboek Calculatie Klimaat en Sanitair - abonnement op jaarlijkse updates

Dit handboek kunt u gebruiken voor het calculeren van klimaat- en sanitair-installaties in utilitaire gebouwen, zoals kantoren, scholen, verpleeg- en verzorgingsinrichtingen en bedrijfsgebouwen. Met dit abonnement ontvangt u ieder jaar een geactualiseerde versie van het handboek. Op deze manier bent u altijd up-to-date. En hoeft u niet zelf in de gaten te houden wanneer het handboek verschijnt. Een ander voordeel is dat het handboek goedkoper is dan een los exemplaar.

Dit handboek is geschikt voor het calculeren van klimaat- en sanitair-installaties in utilitaire gebouwen, zoals kantoren, scholen, verpleeg- en verzorgingsinrichtingen en bedrijfsgebouwen. Met dit abonnement ontvangt u ieder jaar een geactualiseerde versie van het Handboek Calculatie Klimaat en Sanitair. Op deze manier bent u altijd up-to-date. En hoeft u niet zelf in de gaten te houden wanneer het handboek verschijnt. Een ander voordeel is dat het handboek goedkoper is dan een los exemplaar.

Tijdnormen digitaal?

U kunt ook een abonnement nemen op de databestanden, die u rechtstreeks in uw eigen calculatiesoftware inlaadt. Daarnaast is er een webapplicatie van de calculatietijdnormen beschikbaar, waarin u de tijdnormen kunt raadplegen.

Gegevens worden geladen
Specificaties
Artikelnummer: 47547
Bestelgrootte: 1
BTW: 21 %
Omschrijving:
Handboek Calculatie Klimaat en Sanitair - abonnement 2021 (jaarlijkse update)
Prijs:
Gegevens worden geladen
Artikelgroep: 2016 - Webshop
BTW omschrijving: BTW verkoop 21%
Artikelprijs:
Gegevens worden geladen
Op is op: False
Levertijd:
Voorraad: 98671
Leden

€ 85,00

Niet-leden

€ 255,00