Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

tertiary

IW Contract Onderwijs

IW Contract Onderwijs is de bij- en nascholingsorganisatie voor de technische installatiebranche. Het begrip een “leven lang leren” raakt steeds meer ingeburgerd en is in ons vakgebied een absolute must. Met de steeds veranderende technologieën blijft het noodzakelijk om uw huidige personeel continu bij te scholen.

Leden van Techniek Nederland krijgen korting op geselecteerde opleidingen op het gebied van techniek en vakkennis

De opleidingen

Hieronder vindt u de cursussen van IW Contract Onderwijs die voor leden van Techniek Nederland met korting beschikbaar zijn.

Meer informatie

Voor het actuele en uitgebreide aanbod verwijzen wij u naar de website iwnederland.nl/iw-contractonderwijs. Met hun goed uitgeruste opleidingscentra en uitstekende praktijkopleiders is IW Contract Onderwijs in staat om hier de juiste invulling aan te geven.

Omdat het aanbod van IW Contract Onderwijs modulair is opgebouwd, zijn er vele combinaties mogelijk en kunnen zij deze aanvullen met uw specifieke wensen en voor elke medewerker of zij-instromer een geschikte cursus samenstellen.

Bij alle cursussen kunt u een voorkeursdatum/-maand aangeven. Na aanmelding neemt IW Contract Onderwijs contact met u op om de data in overleg in te plannen. Dus staat er geen geplande datum bij de cursus of komen deze data niet uit, dan wordt er in overleg met u gepland. Uitvoering kan veelal op niveau van het individu en vindt altijd plaats in de regio van de aanvrager.

Ledenkorting verkrijgen

Leden hebben recht op de korting als zij zich aanmelden via: iwnederland.nl/iw-contractonderwijs. Vermeld achter de bedrijfsnaam Techniek Nederland en uw lidnummer.