Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.300 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Branchepartner worden?

Werkt u nauw samen met leden van Techniek Nederland? Of is de kennis en het netwerk van Techniek Nederland belangrijk voor u? Dan verwelkomen wij u graag als branchepartner. Als branchepartner ontmoet u bedrijven uit de keten, omgeving of uw markt. En bent u altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Per 1 januari 2018 kunnen bepaalde organisaties branchepartner van Techniek Nederland worden. Dit betreft organisaties die:

  • actief zijn in de installatiebranche en/of de technische detailhandel;
  • zich niet richten op adviseren, ontwerpen, berekenen, aanleggen, herstellen, veranderen, onderhouden en/of het technisch beheren van technische installaties.

Voor wie?

Afhankelijk van het type en de grootte van uw organisatie, biedt het branchepartnerschap verschillende voordelen. Techniek Nederland kent een aantal branchepartnerpakketten.

Maak onderstaand uw keuze:

          

Collectief

Vertegenwoordigt u een inkoop-/marketingorganisatie of franchiseorganisatie binnen onze bedrijfstak? Neemt u dan contact op met Roel Bonten via r.bonten@technieknederland.nl of 088 5432 790. Samen kijken we dan naar de beste samenwerkingsvorm en hoe we onze samenwerking op maat kunnen invullen met het beste resultaat voor uw leden en de leden van Techniek Nederland.

Branchepartner worden?

Wij vertellen u graag welke voorwaarden er gelden en hoe u zo snel mogelijk van uw partnerschap profiteert. Neem contact op met branchepartner@technieknederland.nl of bel met 088 5432 790.

Vraag direct uw branchepartnerschap aan.