Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Branchepartner worden?

Werkt u nauw samen met leden van Techniek Nederland? Of is de kennis en het netwerk van Techniek Nederland belangrijk voor u? Dan verwelkomen wij u graag als branchepartner. Als branchepartner ontmoet u bedrijven uit de keten, omgeving of uw markt. En bent u altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Sinds januari 2018 kunnen bepaalde organisaties branchepartner van Techniek Nederland worden. Dit betreft organisaties die:

 • actief zijn in de installatiebranche en/of de technische detailhandel;
 • zich niet richten op adviseren, ontwerpen, berekenen, aanleggen, herstellen, veranderen, onderhouden en/of het technisch beheren van technische installaties.

Welk pakket is van toepassing voor u?

Afhankelijk van het type en de grootte van uw organisatie, biedt het branchepartnerschap verschillende voordelen. Techniek Nederland kent verschillende branchepartnerpakketten, afhankelijk van doelgroep en bedrijfsomvang.

Kies hieronder welke situatie bij u past

Individueel branchepartnerschap 1

bullets

Bent u een:

 • Architect / Bouwbedrijf
 • Bedrijf met technische dienst
 • Adviesbureau

Individueel branchepartnerschap 2

bullets

Bent u een:

 • Fabrikant
 • Groothandel

Collectief branchepartnerschap

bullets

Bent u een:

 • Inkooporganisatie
 • Marketingorganisatie
 • Franchiseorganisatie

Platform branchepartnerschap

bullets

Bent u een:

 • Platformorganisatie