Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Branchepartner Basis- en Pluspakket

Voor architecten, bouwbedrijven, bedrijven met een technische dienst die voor het eigen bedrijf installatieactiviteiten verricht, en voor aan de branche adviserende bureaus zijn er twee soorten branchepartnerpakketten.

 

Basispakket

Pluspakket

Voor wie? Organisaties tot 10 medewerkers* (incl. directie) Organisaties meer dan 10 medewerkers (incl. directie)

Bijdrage

€ 1.250,- € 3.950,-

Uitnodigingen voor specifieke bijeenkomsten

 √  √

Voordeel via webshop

 √  √

Voordeel op overeenkomsten en diensten

 √  √

Advies over bedrijfsvoering, P&O en techniek

 nee  √

Voordeel op specifieke Techniek Nederland
verzekeringen

 nee  √

Gebruik branchepartner-logo

 nee  √

Toegang besloten pagina’s website

 √  √

Branchepartner-nieuwsbrief

 √  √

Gratis vakblad

 √ √ 

*Met minder dan 10 medewerkers in dienst, kunt u ook het Pluspakket afnemen.

Branchepartner worden?

Wij vertellen u graag welke voorwaarden er gelden en hoe u zo snel mogelijk van uw partnerschap profiteert.

 • Basispakket - voor organisaties tot 10 medewerkers (incl. directie)

  Met het Basispakket heeft u toegang tot de kennis en het netwerk van Techniek Nederland. U profiteert van de scherpe tarieven van een selectie van onze ledenvoordelen. U heeft 24/7 toegang tot onze online dienstverlening. Met de speciale branchepartnernieuwsbrief, het online nieuws en een abonnement op ons vakblad E&W bent u altijd up-to-date.

  Ontmoet bedrijven uit de keten, omgeving of uw markt

  Als branchepartner van Techniek Nederland heeft u toegang tot het netwerk van de vereniging! Als branchepartner maakt u deel uit van hét platform binnen installerend Nederland en heeft u de mogelijkheid bijeenkomsten te bezoeken.

  Profiteer van kortingen

  Techniek Nederland heeft unieke en branchespecifieke overeenkomsten, producten en diensten met korting voor haar leden. Als branchepartner profiteert u ook van een aantal van deze ledenvoordelen.

  Altijd op de hoogte!

  U kunt kosteloos gebruikmaken van de speciaal voor branchepartners en leden ontsloten online dienstverlening. Vele praktische publicaties en dossiers met actuele en relevante informatie en ontwikkelingen binnen uw vakgebied.

  Daarnaast bent altijd op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt met de branchepartnernieuwsbrief en ons vakblad E&W.

  Voor wie

  Het Basispakket is voor architecten, bouwbedrijven, bedrijven met een technische dienst die voor het eigen bedrijf activiteiten verricht zoals omschreven in de bedrijfstak en detacheringsbedrijven van bedrijfstak-gebonden personeel en aan de branche adviserende bureaus met maximaal 10 medewerkers in dienst (incl. directie).

  Uw bijdrage

  € 1.250,- per jaar.

 • Pluspakket - voor organisaties vanaf 10 medewerkers

  Naast alle voordelen van het Basispakket heeft u met het Pluspakket de volgende extra’s.

  Gratis eerstelijns advies

  Voor vragen op het vlak van techniek, bedrijfsvoering of personeel & organisatie kunt u kosteloos gebruik maken van eerstelijns advies.

  Fors besparen op verzekeringen

  Met het Pluspakket kunt u fors besparen op een aantal Techniek Nederland Verzekeringen.

  Maak kenbaar dat u Techniek Nederland branchepartner bent!

  Bij afname van het Pluspakket kunt u gebruik maken van het speciale Techniek Nederland branchepartnerlogo.

  Voor wie

  Het Pluspakket is voor architecten, bouwbedrijven, bedrijven met een technische dienst die voor het eigen bedrijf activiteiten verricht zoals omschreven in de bedrijfstak en detacheringsbedrijven van bedrijfstak-gebonden personeel en aan de branche adviserende bureaus vanaf 10 medewerkers in dienst (incl. directie).

  Met minder dan 10 medewerkers in dienst, kunt u ook het Pluspakket afnemen. 

  Uw bijdrage

  € 3.950,- per jaar.