Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen (Wkb)

Huizen nieuwbouw

Per 1 januari 2024 wordt de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) ingevoerd. Deze wet heeft verstrekkende gevolgen voor installateurs en bouwbedrijven. U krijgt meer verantwoordelijkheden, voor bepaalde projecten komt er een externe private kwaliteitsborger en uw aansprakelijkheid bij eventuele gebreken wordt verruimd.

Om u nu goed voor te bereiden maakt u gebruik van de handige tools van Techniek Nederland zoals zoals een wetwijzer, checklists en verwijzingen.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
KWL Wet Kwaliteitsborging
Bedrijfsvoering

Veelgestelde vragen

bullets

Lees de antwoorden op veelgestelde vragen over de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen.

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

Contactpersonen

Heeft u een technische vraag?

Over de vaktechnieken:

  • Elektrotechniek: John van Vugt via 088 543 26 39
  • Klimaattechniek: Maurice Roovers via 088 543 26 23
  • Sanitaire techniek: Eric van der Blom via 088 543 27 41

Heeft u een juridische vraag over de Wkb?

Neem contact op met:

Techniek Nederland Advies

088 543 27 90 | E-MAIL

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA