Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

senary

Opleiding Basismonteur SignTechniek

Sign-Techniek-1600x900

De online opleiding Basismonteur SignTechniek is de basismodule van deze complete leerlijn en geeft je een goede basis om onder begeleiding beroepservaring op te gaan bouwen in de SignTechniek. 

Duur

2 dagen online – niveau VOP (Voldoende Onderricht Persoon) 

Voor wie? 

Je werkt net in de SignTechniek en/of hebt behoefte aan theoretische basiskennis die je snel in de praktijk kunt toepassen. 

Waar word je voor opgeleid? 

Je wordt opgeleid voor Basismonteur SignTechniek. Als basismonteur werk je zelfstandig onder toezicht en verricht je werkzaamheden voor het vervaardigen en/of plaatsen van Sign-installaties. 

Inhoud 

In de opleiding wordt gewerkt aan je technische kennis en krijg je uitleg over basistheorie die je direct in de praktijk kunt brengen. Onderwerpen die in verschillende modules worden behandeld zijn: 

  • Sign (installaties) vervaardigen.
  • Plaatsen, (de)monteren en samenbouwen van sign op locatie.
  • Uitvoeren van onderhoud aan Sign-installaties.
  • Zorgdragen voor veiligheid.
  • Rapporteren van werkzaamheden.

Duur en opbouw 

De opleiding duurt twee dagen en volg je geheel online. Wanneer je dit precies doet, kan je dus zelf inplannen. De modules bestaan ieder uit theorie, beeldmateriaal en afsluitende vragen. Wat je leert is zo opgebouwd dat het uitnodigt om de behandelde theorie direct in de praktijk toe te passen. Na de tweedaagse online opleiding heb je een goede basis om onder begeleiding beroepservaring op te gaan bouwen in de SignTechniek. De opleiding kent geen formele eindtoets. Na afronding van alle modules ontvang je een registratiebewijs van vakmanschap (niveau VOP – Voldoende onderricht persoon) in je Vakpaspoort. 

Opleidingskosten 

  • Prijs leden: € 99,-
  • Prijs niet-leden: € 125,- 

Download hieronder de opleidingsfolder

Leerlijn-Sign-1-880x455

Meer informatie of aanmelden 

Wil je weten wanneer je de opleiding kan starten of heb je een andere vraag? Vul dit formulier in, wij nemen contact met je op. De opleiding kent geen formele eindtoets. Na afronding van alle modules ontvang je een registratiebewijs van vakmanschap (niveau VOP – Voldoende onderricht persoon) in je VakpaspoortMeer over het vakbekwaamheidsprogramma lees je op de site van Vakmanschapsigntechniek.nl.

> Ga terug naar de pagina Opleidingen SignTechniek