Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

septenary

Ondersteuning en advies bij bedrijfsovername

stokje wordt doorgegeven

Soms hebben bedrijfsbeslissingen zo’n impact dat je het advies van een deskundige nodig hebt. Techniek Nederland werkt samen met verschillende partners die expertise hebben op het gebied van bedrijfsovername en financiering in de installatiebranche. 

 

BBN Corporate Finance

BBN Corporate Finance begeleidt en adviseert ondernemers op momenten dat de volgende stap gezet moet worden. Wij begrijpen als geen ander dat u als ondernemer op cruciale momenten behoefte heeft aan realistisch advies en hands-on begeleiding. BBN Corporate Finance heeft jarenlange ervaring in de Installatietechniek en weet daardoor wat er speelt in de sector. Met onze pragmatische en ondernemende aanpak zorgen wij ervoor dat uw transacties succesvol gerealiseerd worden. Wij staan ondernemers bij op het gebied van:

  • bedrijfsverkoop
  • fusies en overnames
  • (her)financieringen
  • bedrijfswaarderingen

www.bbncorporatefinance.nl

 

Dorine.nu

Dorine Huijbregts is onafhankelijk business coach voor familiebedrijven en is gespecialiseerd in bedrijfsopvolging binnen de eigen familie of medewerker(s). Dorine’s expertise ligt op het snijvlak van familierelatie, leiderschap en business. Haar persoonlijke missie; de goede familieband helpen bewaren, en een soepele overdracht in de bedrijfsleiding realiseren, iedereen happy en op zijn plek! Zij coacht het gezin, de nieuwe generatie en de terugtredende generatie.

Lees ook: Interview Dorine Huijbregts: "Essentieel om gevoelens en behoeften goed uit te spreken"

www.dorine.nu. 

MKB Advies Partners

MKB Advies Partners B.V. is een adviesbureau voor ondernemers in het MKB. Wij adviseren en begeleiden bij knel- en kantelpunten in het bedrijf. Dit kan uiteenlopen van bedrijfsovernames, strategische beslissingen, verkrijgen van financiering en tot het realiseren van subsidieaanvragen bij installatiebedrijven tot circa 250 medewerkers. De dienstverlening van MKB Advies Partners B.V. richt zich op de volgende thema's:

  • Bedrijfsoverdracht, van bedrijfswaardering tot bedrijfsopvolging;
  • Financieringsvraagstukken
  • Bedrijfsvoering en toekomstvraagstukken
  • Insolventie- en herstructureringen
  • Personeelsvraagstukken
  • Verkrijgen van subsidies

www.mkbap.nl

Bol Adviseurs

Een bedrijfsoverdracht is vaak een complex traject vol uitdagingen. Zeker als je wordt opgevolgd door je kinderen. Bol Adviseurs helpt je deze puzzel zorgvuldig te leggen, waarbij ze oog hebben voor jouw toekomst én voor die van de volgende generatie. In de soms jarenlange voorbereiding raken ze een breed scala aan thema’s: van de financiële planning en bedrijfsstructuur tot het schenken aan kinderen. Oftewel: je gaat op weg naar een transactie met perspectief.

www.boladviseurs.nl

Management Centrum

Management Centrum laat ondernemers in het mkb en het familiebedrijf excelleren door praktisch, kritisch en persoonlijk betrokken te adviseren. In de installatiesector hebben ze al meer dan honderd aan- en verkooptransacties begeleid. De markt van vraag en aanbod is weliswaar niet transparant, maar ze kennen de individuele spelers in de markt als geen ander en zijn daardoor de spil in succesvolle transacties. Ze ondersteunen in alle stappen in het traject van overdracht: ondernemingswaardering, het maken van een informatiememorandum, zoeken en vinden van geïnteresseerde partijen, onderhandelen over de voorwaarden en het begeleiden van boekenonderzoek en het opstellen van de koop- verkoopovereenkomst.

www.managementcentrum.nl

Techniek Nederland Verzekering

Denk bij een bedrijfsovername ook aan de gevolgen voor (lopende) verzekeringen. Techniek Nederland Verzekeringen is als dochteronderneming van Techniek Nederland hét verzekeringskantoor van en voor ondernemers in de installatiebranche en technische detailhandel. Neem contact met ze op om je te laten adviseren over verzekeringen bij een bedrijfsovername.

verzekeringen.technieknederland.nl