Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

septenary

Ondersteuning en advies

Soms hebben bedrijfsbeslissingen zo’n impact dat u het advies van een deskundige nodig heeft. MKB Advies Partners B.V. heeft de expertise op het gebied van bedrijfsovername en financiering in de installatiebranche.

 

MKB Advies Partners B.V. is een adviesbureau voor ondernemers in het MKB. Wij adviseren en begeleiden bij knel- en kantelpunten in het bedrijf. Dit kan uiteenlopen van bedrijfsovernames, strategische beslissingen, verkrijgen van financiering en tot het realiseren van subsidieaanvragen bij installatiebedrijven tot circa 250 medewerkers.

De dienstverlening van MKB Advies Partners B.V. richt zich op de volgende thema's:

  • Bedrijfsoverdracht, van bedrijfswaardering tot bedrijfsopvolging;
  • Financieringsvraagstukken
  • Bedrijfsvoering en toekomstvraagstukken
  • Insolventie- en herstructureringen
  • Personeelsvraagstukken
  • Verkrijgen van subsidies

Meer informatie is te vinden op de website van MKB Advies Partners B.V. www.mkbap.nl/.

Na contact te hebben gelegd, volgt eerst een oriënterend gesprek met een specialist, waarin de problematiek en de mogelijke aanpak ervan in kaart wordt gebracht.  Op grond van dit gesprek volgt (indien gewenst) een schriftelijke offerte over de uit te voeren werkzaamheden.

Het oriëntatiegesprek -van maximaal een uur- vindt telefonisch of op een gezamenlijk te bepalen locatie plaats en is, evenals de offerte, kosteloos.