Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Bedrijfsovername en -opvolging

sleuteloverdracht

Er komt een heleboel kijken bij het overdragen van een installatiebedrijf. Daarom kun je niet vroeg genoeg beginnen om je hierop voor te bereiden, of je nu van plan bent om over te dragen of juist van plan bent om een bedrijf over te nemen. Techniek Nederland biedt een aantal producten en diensten om je te ondersteunen bij de beslissingen die je moet nemen. Uiteraard kun je altijd een beroep doen op persoonlijk advies door contact op te nemen.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
STR Bedrijfsovername en opvolging
Bedrijfsvoering

secondary
Lisanne-Munier

Heb je een vraag?

Neem contact op met

Lisanne Munier

Vakspecialist
Management en Ondernemerschap

088 543 26 08 | EMAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Wat is mijn bedrijf waard?

Op termijn is bijna elke ondernemer een verkoper van zijn of haar bedrijf. Uiteraard wilt u een goede overnamesom krijgen voor uw bedrijf. Hoe werkt de waardering? Waarmee kunt u rekening houden? Hier leest u meer over de waarde van goodwill en welke rekenmethodes er bestaan om een bedrijf te waarderen.

Lees meer

Hoe verhoog ik mijn bedrijfswaarde en welke rol speelt de adviseur?

Op termijn is bijna elke ondernemer een verkoper van zijn of haar bedrijf. Uiteraard wilt u een goede overnamesom krijgen voor uw bedrijf. We gaan in op hoe u de waarde van uw bedrijf kan maximaliseren en welke rol een externe adviseur hierin speelt.

Lees meer

Ondersteuning en advies

Soms hebben bedrijfsbeslissingen zo’n impact dat u het advies van een deskundige nodig heeft. Techniek Nederland werkt samen met diverse partners die expertise hebben op het gebied van bedrijfsovername en financiering in de installatiebranche.

Lees meer

Koop of verkoop een installatiebedrijf

Op installatiebdrijfkopen.nl kun je anoniem een installatiebedrijf ter koop aanbieden. Of in contact komen met aanbieders als je geïnteresseerd bent om een installatiebedrijf te kopen.

Naar installatiebedrijfkopen.nl

septenary

Circulaires

Alle circulaires

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA