Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Juridisch advies op maat

De dienstverlening van Techniek Nederland op juridisch gebied bestaat momenteel uit het behandelen van eenvoudige vraagstukken over bijvoorbeeld ontslag, reiskosten, incasso van een vordering, aansprakelijkheid voor de kwaliteit van het werk, aanbestedingen of de positie van zzp'er.

Dit advies is gratis voor het bedrijf dat de vraag stelt. De kosten worden gefinancierd uit de verenigingskas en dus gedragen door de leden als groep. Daarnaast verzorgt Techniek Nederland presentaties over juridische onderwerpen aan groepen leden en medewerkers van leden tijdens bijeenkomsten voor leden.

Juridisch advies op maat 

Soms is er echter behoefte aan diepgaander advies. Het corresponderen met de andere partij of begeleiding bij een gerechtelijke procedure bijvoorbeeld. Daarom biedt Techniek Nederland vanaf nu ook juridisch advies op maat.

Hiermee gaan we een stap verder dan het eerste telefoontje of emailtje van het eerstelijnsadvies. U kunt er voor kiezen u verder te laten helpen door juridisch specialisten die de branche kennen. Hiervoor betaalt u dan een tarief per uur of een vast bedrag afhankelijk van de dienst.

Workshops

Techniek Nederland heeft naast de bestaande workshops in bouw- en aanbestedingsrecht extra workshops ontwikkeld. Deze worden incompany gegeven op locatie van het bedrijf of voor meerdere bedrijven gezamenlijk op basis van open inschrijving op een locatie in de regio.