Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Cybersecurity

cybersecurity

Productie- en bedrijfsprocessen worden in hoog tempo geautomatiseerd en gedigitaliseerd. Doordat machines, systemen en apparaten zo meer en meer online met elkaar worden verbonden, wordt de communicatie met en tussen installaties wereldwijd steeds sneller, autonomer en geavanceerder. Uit onderzoek blijkt dat maar liefst één op de vijf ondernemers slachtoffer wordt van cybercriminaliteit. Techniek Nederland biedt met het platform Samen Digitaal Veilig een basis voor cybersecurity-bewustzijn en -educatie; de Cyber Kracht Meting geeft een gerichte, diepgaande blik op de specifieke kwetsbaarheden binnen jouw organisatie.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
DIG Software
Bedrijfsvoering

secondary
Bart-Molmans-240x240

Vragen? Neem contact op met

Bart Molmans, Programma Manager Digitalisering

088 543 26 71 | b.molmans@TechniekNederland.nl

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Meldplicht datalekken

Bij een datalek gaat het om toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens bij een organisatie zonder dat dit de bedoeling is van deze organisatie. Onder een datalek valt dus niet alleen het vrijkomen (lekken) van gegevens, maar ook onrechtmatige verwerking van gegevens. Organisaties moeten bij een datalek direct melding doen bij de Autoriteit Persoonsgegevens via het meldloket datalekken. En soms moeten zij het datalek ook melden aan de betrokkenen, zoals de mensen van wie de persoonsgegevens zijn gelekt.

Lees meer

VeiligZakelijkInternetten

Benieuwd naar de kwetsbaarheden van uw digitale omgeving? Op de website VeiligZakelijkInternetten kunt u gratis een Cyber Risico Scan laten uitvoeren. Na afloop ontvangt u een rapport met alle kwetsbaarheden van uw bedrijfsnetwerk en website.

Lees meer

Cyberweerbaarheid van uw onderneming

Op de pagina van Digital Trust Center vindt u informatie en adviezen om zelf aan de slag te gaan met de cyberweerbaarheid van uw onderneming. U vindt er onder andere informatie over datalekken, helpdeskfraude en ransomware.

Lees meer

Veilig Internetten

Antwoord op vragen en hulp bij problemen. Zoals informatie over updates van uw router, het maken van een Privacy-verklaring en antwoord op de vraag: hoe snel is uw wachtwoord gekraakt?

Lees meer

septenary

Circulaires

Alle circulaires