Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Maar ook elektrotechnische detailhandelsbedrijven en reparatiebedrijven zijn lid.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technische dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. We vertegenwoordigen ruim 6.000 bedrijven en zijn als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland een factor van betekenis.

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Bestelauto's

bestelauto's

Bestelauto’s en de daaraan gekoppelde financiële en administratieve lasten vormen vaak een hoofdpijndossier voor u als ondernemer. Om u op weg te helpen hebben we de belangrijkste zaken voor u op een rijtje gezet.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
showMetaLink
BDK Bestelauto
Bedrijfsvoering

secondary
Laurens de Vrijer 240x240 ZW

Heeft u een vraag?


Neem contact op met
Laurens de Vrijer, Vakspecialist
088 543 27 40 | E-MAIL

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES

Extra informatie

Webinar Elektrisch Vervoer

Per 2025 zullen de 30 tot 40 grootste steden zero-emissiezones voor bestel- en vrachtauto’s invoeren. In het webinar Elektrisch Vervoer op 9 november 2021 gingen we in op wat deze veranderingen voor uw bedrijf gaan betekenen. 

Bekijk webinar, download de presentatie of lees de veelgestelde vragen.

Lees de veelgestelde vragen

Btw-correctie

Bijna elke ondernemer moet een btw-correctie toepassen over de autokosten. Dit kan op verschillende manieren. Wij hebben een handig overzicht gemaakt, zodat u niet meer betaalt dan nodig of teveel moet administreren.

Lees meer

Veelgestelde vragen over mobiliteit en het klimaatakkoord

Het Ministerie van Economische Zaken heeft onlangs veelgestelde vragen over het klimaatakkoord gepubliceerd. Hier leest u de vragen die specifiek over mobiliteit gaan. 

Lees meer

Rekentool E-bestelbus

Met deze vergelijkingstool kunt u eenvoudig berekenen of een nieuwe e-bestelbus financieel opweegt tegen een gangbaar alternatief.

Naar rekentool

Bijtelling (voorkomen)

Iedereen die in een (bestel)auto van de zaak rijdt, moet in principe bijtelling betalen. Maar niet iedereen wil dit. Gelukkig zijn er veel manieren om de bijtelling te voorkomen. 

Lees meer

septenary

Circulaires

Alle circulaires

Agenda

Op dit moment zijn er geen bijeenkomsten gepland

BEKIJK VOLLEDIGE AGENDA