Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Renault, korting op personen- en elektrische auto’s

Renault traffic

Renault Nederland biedt leden van Techniek Nederland de mogelijkheid personen- en bedrijfswagens aan te schaffen tegen flinke kortingen.

Kortingsregeling

Er is een korting voor elk model en die wordt berekend over de zogenaamde ‘af-fabriek’ prijs. Die bestaat uit:

Netto catalogus-prijs +
Opties +
Lak/kleur +
  Af-fabriek-prijs

Buiten de kortingsregeling vallen:

  1. De BPM, want dat is een toeslag die door de overheid wordt berekend aan de hand van de CO2 uitstoot. BPM is niet met btw belast.
  2. Showroom-acties bij dealers vallen buiten de kortingsregeling.
  3. Accessoires vallen buiten de kortingsregeling omdat ze in principe bij de dealer worden gemonteerd. Een trekhaak of een dubbele cabine is een accessoire die zowel in de fabriek als bij de dealer kan worden gemonteerd.Wordt deze in de fabriek gemonteerd dan valt zo’n accessoire wel in de kortingsregeling (want daarvoor is de ‘af-fabriek-prijs’ bepalend), maar ook in de fiscale bijtelling. Raadpleeg hierover altijd uw boekhouder/financiële administratie over de beste keuze. Wordt deze accessoire bij de dealer gemonteerd, dan vallen de kosten hiervan buiten de kortingsregeling maar ook buiten de fiscale bijtelling.

Ter voorbereiding kunt u zelf ook kijken op http://www.autoenfiscus.nl/.

Grijs kenteken?

Zakelijke rijders met een grijs kenteken krijgen een offerte exclusief BTW, waar geen BPM bij staat (die hoeft u bij een grijs kenteken namelijk niet te betalen).

Zakelijk?

De korting voor zakelijke rijders (geel kenteken) wordt berekend over de netto prijs + btw.

Consumentenprijs?

Let erop dat u bij uw dealer niet de consumentenprijs als grondslag voor de te berekenen korting gebruikt, want consumentenprijzen zijn inclusief btw en inclusief BPM.

bullets

De exacte kortingspercentages zijn alleen inzichtelijk voor leden van Techniek Nederland.

Bent u lid van Techniek Nederland?

Log dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord

U kunt dan het complete overzicht van modellen en hun kortingen downloaden.