Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

primary

Apparaat kapot? Kies voor een erkend reparatiebedrijf

Wanneer u elektrotechnische apparatuur laat repareren dan wilt u zekerheid. Zekerheid dat u hebt gekozen voor een professioneel bedrijf, met goed opgeleid personeel. Met uitstekende service en duidelijke reparatie- en garantievoorwaarden.

Kies daarom voor een bedrijf dat werkt volgens de Techniek Nederland Erkenningsregeling Elektrotechnische Reparatiebedrijven. Deze onafhankelijke regeling biedt u de zekerheid dat uw reparatie in juiste handen is. Of het nu gaat om witgoed, bruingoed, telecom of computerapparatuur. Kies voor een bedrijf met de Erkenningsregeling Elektrotechnische reparatiebedrijven bij u in de buurt.

De Erkenningsregeling Elektrotechnische Reparatiebedrijven is exclusief voor Techniek Nederland-lidbedrijven en staat voor:

  • Betrouwbaarheid
  • Duidelijkheid in reparatie- en garantievoorwaarden
  • Deskundigheid
  • Vakmanschap
  • Goede service en advies

Garantie en kwaliteit

De erkenningsregeling garandeert een vastgesteld kwaliteitsniveau dat door een onafhankelijk bureau wordt getoetst.

Snel en adequaat

De wasmachine die dienst weigert terwijl de kinderen net zijn teruggekeerd van een modderig weekend kamperen. Een televisie die ineens op zwart gaat terwijl u klaar zit om uw favoriete serie te kijken. Een mobiele telefoon die kapot is gevallen of uw tablet die het begeeft. Slecht een paar voorbeelden van ergerlijke ongemakken die vragen om een snelle en daadkrachtige reactie. In dergelijke situaties wilt u maar één ding: snel een goede en betrouwbare reparateur vinden die een adequate oplossing biedt.

Uw product in goede handen

Voordat het Techniek Nederland erkende reparatiebedrijf uw reparatie snel en vakkundig uitvoert, wordt eerst gekeken naar zaken als de economische waarde van het product, de duurzaamheid en dus naar de juiste balans tussen repareren en vervanging.

Met de duidelijke reparatie- en garantievoorwaarden die het erkende reparatiebedrijf hanteert, weet u zeker dat uw product in goede handen is én dat de reparatie financieel verantwoord is.

Gegarandeerd kwaliteitsniveau

Dit betekent:

  • duidelijke reparatie- en garantievoorwaarden;
  • goede service en ruime ervaring in het werk;
  • adequaat opgeleide mensen;
  • hoog kwaliteitsniveau dat jaarlijks wordt gecontroleerd.

Zo bent u er zeker van dat uw apparaat in vertrouwde handen is.

Zoek een erkende reparateur in onderstaande lijst.