Techniek Nederland
Zoeken

Inloggen

Onze leden

bullets

Onze leden uit de installatiebranche richten zich op ontwerp, advies, uitvoering, beheer en onderhoud van technische installaties. Onze leden uit de elektrotechnische detailhandel zijn detailhandels-, reparatie- en refurbishedbedrijven.

Kwaliteit en vakmanschap

bullets

Leden van Techniek Nederland staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service. Of het nu gaat om een utiliteits- of infraproject, bedrijf of woning: u weet dat u vakmanschap in huis haalt.

Over Techniek Nederland

bullets

Techniek Nederland is de ondernemersvereniging van technisch dienstverleners, installatiebedrijven en de technische detailhandel. Meer dan welke sector ook maken wij technische ontwikkelingen praktisch toepasbaar en daarmee maatschappelijk relevant. 

Onze leden

bullets

Onze leden ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden ‘slimme techniek’. Van zonnepaneel, warmtepomp, paneelbouw, badkamers en smart homes, tot snelle en veilige dataverbindingen, innovatieve verkeersoplossingen, complete technische en industriële installaties, steeds slimmere productielijnen en flexibele gebouwen. Op basis van kwaliteit, betrouwbaarheid, vakmanschap en service.

Altijd op de hoogte

bullets

Als brancheorganisatie volgt Techniek Nederland het branchenieuws op de voet. Vaak zijn wij zelf de bron van het nieuws, vanuit onze rol in belangenbehartiging of omdat we nieuwe producten of diensten voor onze leden hebben ontwikkeld.

Gerenommeerde kennispartner

bullets

Via diverse media houden wij niet alleen onze leden, maar ook andere partijen op de hoogte.
Volgt u ons ook?

Dossier ventilatie scholen

Ventilatie-scholen-1600x900

Ventilatie op scholen is door Corona actueler dan ooit. De leden van Techniek Nederland krijgen regelmatig vragen van schoolbestuurders over de ventilatie in de schoolgebouwen. De gezondheid van kinderen, onderwijzers en leraren is van groot belang. Installateurs kunnen daar een belangrijke bijdrage aan leveren in de vorm van betrouwbare metingen en heldere adviezen. Op deze plek informeert Techniek Nederland u over dit onderwerp.

Voeg dit onderwerp toe aan mijn interesses
hideMetaLink

secondary
Maurice 03 240x240

Ben je lid en heb je een vraag?

Neem contact op met

Maurice Roovers

Vakspecialist
Klimaattechniek
088 543 27 90 | E-MAIL

Informatie voor installateurs

bullets

Technische informatie over het uitvoeren van metingen op scholen op een rij.

Informatie voor scholen

bullets

Bent u op zoek naar een installateur die de ventilatie op uw school kan controleren?

Uitgelichte webshopartikelen

TOON ALLES

Uitgelichte opleidingen

TOON ALLES

Uitgelichte producten

TOON ALLES